Kateri so najboljši športniki Maribora?

slika: Maribor24

V hotelu Habakuk so razglasili najboljše športnike Maribora za prejšnje leto na prireditvi, ki poteka od leta 1973. Na vrhu glede na izbor iz leta 2017 ni sprememb.

Kdo so najboljši športniki Maribora?

Športna zveza Maribor je odločila, da je športnica leta 2018 postala alpska smučarka Ilka Štuhec, druga je Katja Fain in tretja tekvadoistka Urška Trdin. Športnik leta pa je postal tekvandoist Ivan Trajkovič, drugo mesto je zasedel Filip Flisar, smučar Klemen Kosi pa je tretji.

Najboljša ženska ekipa je odbojkarski klub Nova KBM Branik. Najboljše moštvo je po pričakovanju Nogometni klub Maribor. Kegljaški klub Konstruktor pa je postala najboljša ekipa v individualnih panogah.

In kaj je za Večer povedala Ilka Štuhec? “Zastavila sem si visoke cilje, ki so bili glede na realno stanje – kako dolgo nisem tekmovala in sem izgubila tekmovalni ritem – mogoče malce previsoki za začetek. In sem bila potem tudi malo potrta. Vem že od prej, da s tem nahrbtnikom ne morem smučati. Sem pa ga hitro odvrgla in začela uživati”.

M.G.

VREME

Maribor
delno oblačno
83%
31%
19°C
22°
18°
19°
Sat
17°
Sun
16°
Mon
16°
Tue
16°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.