Bliža se zaključek letošnjega leta, zato je prav, da naredimo pregled, kateri članek ste v letu 2020 največkrat prebirali.

Največkrat ste prebirali novice iz domače politike in koronavirusa

Zagotovo je politika, tista tema, katero na našem portalu najraje prebirate. A v letu 2020 so vas najbolj zanimale teme okoli koronavirusa. O koronavirusu smo od marca dalje objavili več, kot 300 različnih člankov in poskrbeli za informiranje Slovenk in Slovencev.

  1. najbolj bran členek je bil iz meseca marca, ko smo objavili posebno obvestilo UKC Maribor, pred prihajajočim prvim valom okužbe

NUJNO! Posebno obvestilo in navodila iz UKC Maribor! Delite to med vaše prijatelje!

2. najbolj bran članek je bil o dejanju poslanke Violete Tomič, z maja letošnjega leta, ko je predsednika vlade, Janeza Janšo obtožila genocida nad starejšimi

Se je Violeti Tomić zmešalo? Janeza Janšo obtožila genocida nad starejšimi!

3. Meseca maja smo razkrili tudi, kdo vse (še vedno) prejema borčevske pokojnine in koliko

Vas zanima kdo vse prejema borčevske pokojnine in koliko?

4. Meseca septembra smo vas prosili za pomoč, potem, ko je izginila 12 letna deklica iz Kopra. Množično ste delili to sporočilo in deklico so policisti le našli.

Izginila 12 letna deklica. DELITE TO SPOROČILO!

5. Peta najbolj brana novica na našem portalu pa je bila o komentarju poslanca SNS Zmaga Jelinčiča o nasilnih protestih.

Zmago Jelinčič brez dlake na jeziku o nasilnih protestih! Na rit vas bo vrglo, kaj je zapisal!

Na našem portalu smo veseli, da se je v letošnjem letu, v primerjavi s prejšnjim letom povečal obisk našega portala za kar za 300%.

Veselimo se obiska našega portala še naprej!