Kdo je Matjaž Nemec in zakaj nasprotuje zakonu o igrah na srečo?

MATJAŽ NEMCU - Matjaž Nemec
Matjaž Nemec, zajem slike POP TV
Kdo je Matjaž Nemec

Komunistična sprega pri Socialnih demokratih še naprej deluje po sistemu prejšnjega režima. Prikovani na polno korito denarja in vpliva.

Matjaž Nemec proti novemu zakonu o igralništvu! Zakaj že?

V oddaji Kdo vam laže je Boris Tomašič razkril, zakaj Socialni demokrati, oziroma njihov “inteligentni” poslanec Matjaž Nemec nasprotuje zakonu o igrah na srečo. Kot lahko slišimo: OSTRO nasprotujejo. Zakaj? V času komunizma je UDBA nadzirala igralništvo. To pa so ponosni nasledniki prenesli kar na sebe. Tudi igralnica Hit v Novi Gorici, od koder prihaja poslanec Matjaž Nemec je bila nekoč v službi UDBE, danes pa v “službi” Socialnih demokratov. Zato pa ni čudnega, da so tisti, ki so bili ves čas pri koritu skočili pokonci. 

In kdo je Matjaž Nemec in ? Na Goriškem ptički čivkajo, da Nemčev najmlajši, ki sicer zaseda najvišje politične funkcije, ni prav odprte glave. Na enem od spletnih forumov je komentator slikovito opisal učne težave Matjaža Nemca, ki sicer prihaja iz stranke, ki zasebnemu šolstvu ni naklonjena: “Sinko Nelide Nemec, ki je maturiral (ne diplomiral, maturiral) na zasebni šoli pri 27 letih, naslednje leto je bil pa že osebni tajnik predsednika vlade Pahorja. Do leta 2007 ni imel nobene izobrazbe in delovnih izkušenj, čez leto pa postane osebni tajnik predsednika vlade države Slovenije.


Zakaj prav njega tako skrbi za ta zakon? Matjaž Nemec je torej sin Nelide Nemec, finančnice v Hitu, ki je živela z Danilom Kovačičem, direktorjem Hita, ki je bil celo obsojen zaradi malverzacij v Hitu. In kdo, če ne Matjaž Nemec je še kako občutil tisti cvenk denarja, ki je “odtekal” iz Hita. Ja, za denar gre, kajne Matjaž?

P.M.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
56%
1km/h
75%
21°C
22°
20°
19°
Sun
12°
Mon
13°
Tue
13°
Wed
12°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.