Kdo je novi šef RTV po meri Levice Zvezdan Martič? #Odzivi

Zvezdan Martič, slika: Nova24TV

Levosučni Zvezdan Martič, eden tistih novinarjev ” socialističnega” pola, si je s protesti in štrajkom, tudi na ulici, včeraj izboril funkcijo predsednika uprave RTV.

Izjemno ambiciozen in narcisoiden Zvezdan Martič, nekdanji fant Tinkare Kovač, prvo ime levih novinarjev na RTV je postal novi predsednik uprave. Bil je med vodilnimi protestniki in stavkajočimi zoper dosedanje odhajajoče vodstvo RTV. na svetu RTV, pa je obljubil tudi kadrovske čistke.

Kot piše Bojan Požar na portalu Požareport Martič velja za nastopača, a hkrati za precej tečnega, hotel je biti frajer in si – med drugim – omislil avto z registrsko tablico STAR. Ker je pa iz Celja (CE), je na tablici seveda pisalo CE-STAR, zato se ga tudi prijel vzdevek “cestar”, kar mu mnogi na RTV pravijo še danes. Martiča na RTV, na primer v produkciji, v bistvu ne marajo, iz njega se celo norčujejo in ga tudi nimajo za “preveč bistrega”.

je pa zanimivo, kot piše Požaerport Z glasovanjem 16 proti 1 (za Martiča) so člani novega sveta znova dokazali popolno enoumje. Spomnimo, na vseh dosedanjih sejah novega sveta (do včeraj jih je bilo sedem oziroma osem, običajno z eno točko dnevnega reda, kar pomeni, da “zbirajo” tudi denarne sejnine) so bili vsi sklepi sveta sprejeti soglasno. 

Temu primerni so tudi odzivi ljudi na družbenih omrežjih:

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.