Kdo je to Nataša Musar? Niti CIA je ne pozna!

Nataša Pirc Musar, slika tweeter

Očitno smo Slovenci še enkrat speljani na led. No vsaj večina njih. Tistih, ki so na volitvah izvolili Natašo Pirc Musar za predsednico Slovenije.

Imamo v bistvu predsednico, ki je sama sebi namen, a je prav nikjer ne poznajo. Tudi ameriška obveščevalna služba CIA, ki je verjetno najbolj znana obveščevalna agencija na svetu, slovi po tem, da lahko najde terorista, ki se skriva v najbolj zakotni luknji na planetu, ali pa strmoglavi vlado določene države. 

Obveščevalna agencija Cia že šest desetletij izdaja enciklopedijo o državah sveta, ki se imenuje The World Factbook oziroma CIA World Factbook. Almanah, ki ga v celoti pripravlja in ureja Cia, je v prvi vrsti namenjen uslužbencem zvezne vlade ZDA, ki pri delu potrebujejo zgoščene podatke o določeni državi na enem mestu, vendar pa lahko do The World Factbooka danes dostopa kdorkoli (tudi Neameričani), saj se enciklopedija financira iz proračuna ZDA in je zato v javni domeni. Američani še vedno mislijo, da je predsednik države Borut Pahor. Za Natašo Pirc Musar ni slišal še nihče>?

Stran Slovenije v geografskem almanahu ameriških obveščevalcev med drugim vsebuje podatke o zemljepisnih značilnostih, gospodarstvu, družbi, energetiki naše države, pa tudi razdelek o ustroju slovenske politike, neznancem, ki pri nas pridejo na oblast, očitno niti CIA več ne more slediti.

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
53%
1.5km/h
40%
7°C
10°
7°
6°
Wed
-1°
Thu
1°
Fri
4°
Sat
2°
Sun

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA