Kdo je tožilka, ki ni hotela, da policisti privedejo Anisa Ličino?

Anisa Ličina Anisa Ličina
slika: nova24TV

Anis Ličina, nova vstajniška “zvezda” nacionalne televizije in človek, ki je dejal, “Jaz predlagam, če bi bil novinar, maš pač neki brezrokavnik, karkoli, označeno RTV in se nasilju hitro izogneš.”

Tožilka ni želela zaslišati Anisa Ličino

[color-box color=”blue”] V oddaji 24ur zvečer, je včeraj notranji minister Aleš Hojs povedal, da je bil izjemno neprijetno presenečen, ko ga je policija obvestila, da jim je tožilka rekla, naj ne sanjajo, da bodo enega od priprtih (Anisa Ličino op.a.)tudi procesiral. Tožilka, ki ni želela preganjati Anisa Ličine, pa naj bi bila, po Požarjevem poročanju, Maja Ulčar. Ulčarjeva je nečakinja odvetnika Mitje Ulčarja, sicer tesnega prijatelja Francija Perčiča, znanega kot svetovalca nekdanjega predsednika Danila Türka. Oče in mama pa nekdanja rdeča direktorja, piše portal Nova24TV.[/color-box]

Anis Ličina, ki je konec januarja zaslovel kot član slovite kriminalne mreže, ki je preprodajala ogromne količine različnih nelegalnih drog in orožja, je v svet spolitiziranih protestov vstopil z grožnjami, ki jih je namenil nekdanjemu kandidatu na evropskih volitvah Davorinu Kopšetu. Kopšeta je ozmerjal z naslednjimi vulgarnimi psovkami: “Svinja stara sdsovska, upam da te pobere virus, govno eno, da več ne boš glasoval iz groba, gnoj.” Njegov prostaški besednjak pa se je z meseci le še obogatil, nedolgo nazaj je tako sredi Ljubljane vpil:  “To je naše mesto! Pejte nazaj v vaše vasice v pizdo materno! Kaj bi radi? Kaj bi radi vi, koji kurac? Kaj bi radi? Dej mi povejte, kaj bi vi radi? A bo en povedu kaj bi vi radi? Kaj bi radi koji kurac?

PM


VREME

Maribor
delno oblačno
42%
2.1km/h
40%
28°C
29°
27°
28°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.