Kdo je tu nor? Gibanje Svoboda leto končala z 868 tisočaki minusa?

Svoboda Radenci, slika družbeno omrežje

Kaj se je zgodilo od tiste famozne Svobode, ki je obljubljala mleko in med. Ko so po Golobovih taktih plesali vsi levi navdušenci? Ko je Golob pozival Janšo, naj gre v “penzijo”?


Po dveh letih obstoja stranke Svoboda, je ostala samo še bleda senca tistega, kar le leva politična opcija skušala prikazati kot nekaj zmagoslavnega in dobrega za našo državo. Danes imamo le še visoke cene, vse več revežev in poln koš afer, ki jih z dneva v dan povzročajo nesposobni ministri.

Prav zanimivo. Zadnje objavljeno letno poročilo razkriva, da je bilo leta 2022 še 3500 članov, ki so jih pridobili po pripojitvi LMŠ-ja in SAB-a (pojavljajo se celo namigi, da se je članstvo prepolovilo), leto pa končali s kar preko 868 tisočaki minusa, s čimer postajajo podobni Socialnim demokratom. Prav tako v slamnati stranki opažajo svojo šibkost na terenu, kjer se nameravajo okrepiti.

V stranki in izven nje je zaznati veliko nezadovoljstva. Glavno jedro spotike pa generalna sekretarka Svobode Vesna Vuković. Veliko slabe volje je moč zaznati tudi v nekaterih lokalnih odborih. Slamnata stranka sicer premore 91 odborov (skupno pokrivajo 123 občin, nekateri med njimi tudi po več). Najbolj škodljivo za Svoboda pa je kar sama Svoboda, ki ljudem ni zmožna zagotoviti dostojnega življenja.

Med tem, ko se stranka komaj rešuje iz blata, v katerega je zabredla, pa Robert Golob s svojo ljubico raje dela “selfije”!

VREME

Maribor
oblačno
76%
0.5km/h
100%
17°C
19°
16°
15°
Wed
14°
Thu
13°
Fri
11°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.