zajem slike

Neverjetno, a resnično! Toliko manipulacije do sedaj nismo videli še pri nobenem predsedniku stranke, kot pri Marjanu Šarcu?

TUDI STRANKA LMŠ SE SMEŠI?

Resnično neverjetno, kaj se dogaja v glavi človeka, ki je nekoč vodil celo slovensko vlado, da je včerajšnje nasilne proteste označil za zrežirane. Ob teh njegovih besedah smo se resnično ustrašili za Marjanovo mentalno in duševno zdravje, saj take objave, normalno ponavadi zdrav človek, res ne objavi.

Včerajšnji nasilni protesti so zagotovo zrežirani. Minister Aleš Hojs se pred tem ni nikoli pojavil na katerem koli mirnem petkovem protestu, včeraj, ko so bili prisotni huligani, pa se je tam pojavil, se prepiral z mediji. Videti je, da je zadeva orkestrirana,” je v imenu svoje stranke objavil Marjan Šarec.
Torej so bili Ivan Gale, Anis Ličina ter vrsta drugih, ki so na policiste metali pirotehnična sredstva in zmerjali policiste v tujem jeziku pomagači, oziroma režiserji vlade? LMŠ res ste dosegli novo dno?!

Čistega vina je Šarcu nalil tudi predsednik SDM Maribor, Luka Simonič:

Očitno je (po Šarčevo) vladi pomagal tudi eden njenih gorečih nasprotnikov Damijan Bečkanović?

Čakamo le še obtožbo novega mandatarja brez vlade, da je Janša vsakemu protestniku plačal 100 evrov, pa bo komedija popolna. Marjan Šarec, pa saj niste več komedijant.

MG