Kdo je v bistvu boter razvpite Tee Jarc?

tea jarc

Iz preteklosti navajeni na izpade Tee Jarc, ki niso ravno v skladu z bontonom, tokrat pa se je s svojo politkolesarsko tovarišijo še osramotila na Kredarici.

Kdo je boter politične kariere Tee Jarc?

Najprej so se Tea Jarc in njena tovarišija podali na sam vrh Slovenije in tam organizirali nekakšno “rdečo orgijo”, ki je še najbolj spominjala na taborniško izvedbo borčevske proslave (njeni nastopi v javnosti mnogokrat spominjajo na rohnenje pokojnega Janeza Stanovnika). Po obisku vrha Triglava pa so v poznih večernih urah nadlegovali premierja Janeza Janšo in notranjega ministra Aleša Hojsa, ki sta si privoščila počitek na klopci pred Kočo. V večernem času pa so levičarski zdraharji ustvarjali še nered v sami koči za seboj pa pustili nemalo odpadkov.

Nekulturna Tea Jarc je tudi predstavnica mladih, med drugim je bila pred tem na funkciji predsednice Mladinskega sveta Slovenije. Ne vemo sicer, kako je tako nevzgojena ženska lahko predstavnica česarkoli. Naj bi pa organizacija, prejela nakazilo razvpitega milijarderja Georga Sorosa, ki ga je pod pretvezo spodbujanja participacije mladih na evropskih volitvah, pokurila za promocijo Tanje Fajon in Iva Vajgla. Volitve v Evropski parlament so sicer potekale v času njenega predsedovanja MSS leta 2014. Po volitvah pa je bila pri slednjem za svoje posredovanje celo nagrajena z dobro plačano funkcijo asistentke.

In prav Vajgl ji je omogočil politično kariero, ter da je napredovala v politični hierarhiji do sindikalistke. S tem je tudi on soodgovoren za to tempirano bombo, ki je nedavno odjeknila na Kredarici, kjer se je osramotila do kraja. Znano je, da je tudi pozneje rada zahajala v Bruselj, denimo na dogodek za mlade predstavnike civilnih organizacij in sindikate, pod pokroviteljstvom njenega mecena Vajgla, piše portal Nova24TV.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.