..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Kdo so liderji mariborske županove opozicije?

Ivan Celcer

Ivan Celcer je klen in ponosen Mariborčan. Ima že dobrih 57 let, ki mu jih sploh ne bi pripisali. Je eden tistih, ki jih družbene ureditve in politični sistemi ne omajajo pri njegovi miselnosti in delu. Lahko bi rekli uvodoma tudi tako po mariborsko: »takih več ne delajo«!

Gospod Celcer se je po dolgoletnem spremljanju lokalnih problematik ter neposredni pomoči pri graditvi infrastrukture v rojstnem kraju in domoljubni pripadnosti, vključil v delovanje organov lokalne skupnosti. Sprva kot aktivni član krajevne skupnosti, kasneje kot njen podpredsednik in nato kot predsednik Mestne četrti Ivan Cankar. To so spoznali tudi someščani in mu tako že tretjič zaupali vodenje Sveta te mestne četrti

Večino svojega delovnega obdobja je posvetil gradbeništvu, ki je njegova velika zaveza, dolžnost in veselje. Seveda ga poznajo daleč naokoli kot pridnega vinogradnika, kletarja in nosilca družinskega kmečkega turizma. Slednje seveda z obilo pomoči soproge in obeh hčera, ki sta pridni študentki. Ob vztrajnem delu za dobrobit Maribora in njegovih ljudi “z dušo in telesom” , kot rad sam pove, mu uspeva dosegati infrastrukturne spremembe, ki se mnogim zdijo včasih nemogoče izvedljive. Po duši je demokrat in ponosen osamosvojitelj. Ne pozabi pa povedati, da se izredno prijetno počuti tudi v krogu svojih lovskih prijateljev.  Obljublja, da bo še veliko storil za našo družbo, če bo zdravje in če mu bodo prijatelji blizu.

Prepričan je, da se dobro se z dobrim vrača, zato to delo v dobrobit krajanov opravlja povsem prostovoljno, brez kakršne koli lastne koristi.

J. L.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
52%
1km/h
0%
6°C
9°
5°
8°
Wed
4°
Thu
8°
Fri
8°
Sat
7°
Sun

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.