Kdo naj bi na POP TV dostavil zmontirani “Vizjakov” posnetek?

Andrej Vizjak, slika SDS

Najnovejša podtaknjena afera “Vizjakovega” posnetka je že včeraj potiho izginila iz naslovnic večine portalov, razen portala 24ur.com, kjer se je ta neokusna “mineštra” še naprej kuha.

Zmontirani posnetek še naprej odmeva

Da gre za dobro zmontiran posnetek, je včeraj potrdil tudi strokovnjak za ton, Mitja Krapša iz glasbenega studa Jama v Spuhlji. opravil je tudi neodvisno strokovno analizo javno objavljenega posnetka 14 let. ter ugotovil neskladje samega posnetka-

Kot piše Požareport so te ugotovite za Pop TV, vključno z Urošem Slakom, voditeljem oddaje 24ur zvečer, ki je te posnetke minuli ponedeljek zvečer objavil kot ekskluzivne, porazne ter posledično popolna profesionalna blamaža, saj so, očitno, pod krinko avtentičnih prisluhov objavili zmontirani prispevek, “lepljenko”, pri čemer naj bi tudi oni, kot piše Bojan Požar, že pred dvema dnevoma zelo dobro vedeli, da gre za ponaredek, pa tega niso povedali, oziroma priznali. Ni pa še čisto jasno, ali so za to, da gre za ponaredek, vedeli tudi tisti, ki naj bi ta posnetek na Pop TV kakor anonimno dostavili, šlo pa naj bi za Primoža Cirmana, urednika in novinarja portala Necenzurirano, ki sodi med medijsko-smetarski imperij Martina Odlazka.

Toliko o sramoti, ki ji nekateri pravijo POP TV?

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.