Kdo naj bi na POP TV dostavil zmontirani “Vizjakov” posnetek?

Andrej Vizjak, slika SDS
Kdo naj bi na POP TV dostavil zmontirani "Vizjakov" posnetek?

Najnovejša podtaknjena afera “Vizjakovega” posnetka je že včeraj potiho izginila iz naslovnic večine portalov, razen portala 24ur.com, kjer se je ta neokusna “mineštra” še naprej kuha.

Zmontirani posnetek še naprej odmeva

Da gre za dobro zmontiran posnetek, je včeraj potrdil tudi strokovnjak za ton, Mitja Krapša iz glasbenega studa Jama v Spuhlji. opravil je tudi neodvisno strokovno analizo javno objavljenega posnetka 14 let. ter ugotovil neskladje samega posnetka-

Kot piše Požareport so te ugotovite za Pop TV, vključno z Urošem Slakom, voditeljem oddaje 24ur zvečer, ki je te posnetke minuli ponedeljek zvečer objavil kot ekskluzivne, porazne ter posledično popolna profesionalna blamaža, saj so, očitno, pod krinko avtentičnih prisluhov objavili zmontirani prispevek, “lepljenko”, pri čemer naj bi tudi oni, kot piše Bojan Požar, že pred dvema dnevoma zelo dobro vedeli, da gre za ponaredek, pa tega niso povedali, oziroma priznali. Ni pa še čisto jasno, ali so za to, da gre za ponaredek, vedeli tudi tisti, ki naj bi ta posnetek na Pop TV kakor anonimno dostavili, šlo pa naj bi za Primoža Cirmana, urednika in novinarja portala Necenzurirano, ki sodi med medijsko-smetarski imperij Martina Odlazka.

Toliko o sramoti, ki ji nekateri pravijo POP TV?

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
58%
3.6km/h
75%
12°C
13°
10°
11°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed
9°
Thu

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.