Kdo prepozna napadalca, ki je danes napadel Aleša Hojsa?

Slika napadalca na Aleša Hojsa

Aleš Hojs je bil danes žrtev nasilja neznanega človeka, ki mu je grozil s fizičnim nasiljem in verbalno. Na koncu ga je polil še z vodo.

Nekdanji notranji minister Aleš Hojs si je danes zjutraj v enem od ljubljanskih lokalov naročil kavo. Sestal se je z nekdanjim ameriškim veleposlanikom v Sloveniji Josephom Mussomelijem, s katerim je ohranil dobre odnose tudi po tem, ko je ta že zapustil Slovenijo. Nato je nekdanjega notranjega ministra prepoznal nek, bojda reden gost lokala in ga fizično napadel.

K sosednji mizi prisedel nek gospod, ki ga je sprva le bežno opazil. Omenjeni gospod je nato vstal, česar Hojs sam ni videl, nato pa natočil vodo, pristopil do njune mize in nekdanjemu notranjemu ministru začel groziti z fizičnim nasiljem in verbalno “naj se le pazi”. Da je šlo za eksplicitno za politični napad potrjujejo besede napadalca, saj je Hojsu očital njegovo delo v času mandata prejšnje vlade. “Polil mi je vodo po glavi, po obleki, potem pa je iz lokala zbežal. Uspel sem dobiti nekaj slik, sicer se napadalec slabo vidi,” je povedal Hojs.

Bodo organi pregona reagirali tako hitro kot pri Niki Kovač? Pustimo se presenetiti!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.