Kdo stoji za profili in grožnjami, ki so namenjene premierju Janši?

janez janša - SDS
Predsednik stranke SDS, Janez Janša, slika: Žan Janša

Družbena omrežja so postala (NE)primeren pljuvalnik levih nedoraslih uporabnikov, ki vsak dan pljuvajo po predsedniku vlade Janezu Janši in ostalim predstavnikom vlade.

RAZKRILI ŠE ENEGA PLJUVALCA PO PREDSEDNIKU VLADE

Nekdanji uporabnik družbenega omrežja Twitter Badabadabum, ki je zdaj Amarok Subalpine, in ki redno grozi Vladi RS in premierju Janezu Janši, naj bi bil Jure B. iz Blok, trdi uporabnik Janez S. Kot še pravi, gre za nevarnega človeka. Levičarji se po navadi skrivajo za raznimi profili. Po navadi ne objavljajo niti svojih slik. Kot strahopetci, si svoje mantre hranijo z neumnimi objavami.


Uporabnik Janez S. sicer zapiše v tvitu: “Badabadabum prej, sedaj AmarokSubalpine, grozi vsem drugače mislečih, posebej članom vlade, neposredno največkrat predsedniku vlade Janezu Janši, odkar je mesarska reinkarnacija morilca Dakija iz Blok prisotna na tweeterju.”Piše Demokracija.

Zraven prilepi posnetke tvitov z grožnjami, kjer Jure B. iz Blok med drugim sporoča »Janševi sodgri, drhali«, da bo pokalo. Vse to je Janez S. poslal tudi v vednost Policiji, kar objavljamo spodaj.

Sicer pa se je skrivač AmarokSubalpine že umaknil iz twitterja in si je verjetno dal spet kakšno drugo ime. Idejo za skrivalnice pa je verjetno dobil v kakšnih starih zvezkih UDBE.

P.M.

VREME

Maribor
dež
93%
2.1km/h
100%
20°C
20°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.