Kdo stoji za profili in grožnjami, ki so namenjene premierju Janši?

janez janša
Predsednik stranke SDS, Janez Janša, slika: Žan Janša

Družbena omrežja so postala (NE)primeren pljuvalnik levih nedoraslih uporabnikov, ki vsak dan pljuvajo po predsedniku vlade Janezu Janši in ostalim predstavnikom vlade.

RAZKRILI ŠE ENEGA PLJUVALCA PO PREDSEDNIKU VLADE

Nekdanji uporabnik družbenega omrežja Twitter Badabadabum, ki je zdaj Amarok Subalpine, in ki redno grozi Vladi RS in premierju Janezu Janši, naj bi bil Jure B. iz Blok, trdi uporabnik Janez S. Kot še pravi, gre za nevarnega človeka. Levičarji se po navadi skrivajo za raznimi profili. Po navadi ne objavljajo niti svojih slik. Kot strahopetci, si svoje mantre hranijo z neumnimi objavami.

Uporabnik Janez S. sicer zapiše v tvitu: “Badabadabum prej, sedaj AmarokSubalpine, grozi vsem drugače mislečih, posebej članom vlade, neposredno največkrat predsedniku vlade Janezu Janši, odkar je mesarska reinkarnacija morilca Dakija iz Blok prisotna na tweeterju.”Piše Demokracija.

Zraven prilepi posnetke tvitov z grožnjami, kjer Jure B. iz Blok med drugim sporoča »Janševi sodgri, drhali«, da bo pokalo. Vse to je Janez S. poslal tudi v vednost Policiji, kar objavljamo spodaj.

Sicer pa se je skrivač AmarokSubalpine že umaknil iz twitterja in si je verjetno dal spet kakšno drugo ime. Idejo za skrivalnice pa je verjetno dobil v kakšnih starih zvezkih UDBE.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.