Klakočarjeva se požvižga na upokojence? Ruparja ni hotela niti sprejeti?

Urška Klakočar Zupančič, zajem zaslona

Ignoranca oblasti do upokojencev se stopnjuje. Tudi zato je vse več ljudi prepričanih, da se se bo udeležila tretjega vseslovenskega shoda upokojencev.

Ignoranca je tudi nekaj, kar se poslužuje Predsednica Državnega zbora, urška Klakočar Zupančič. Po navedbah Pavla Ruparja upokojencev ne sprejme. Klakočarjeva se sicer brani, da Rupar za za srečanje ni zaprosil, za vložitev pobude pa sprejem predsednika DZ ni potreben. A kljub temu, gre za popolni ignoranco.


Spomnimo, kako je predsednica državnega zbora tekla iz parlamenta pozdravit gasilce, ki so stavkali. pred parlamentom je pozdravila tudi medicinske sestre. Upokojencev, katerih je bilo veliko več, pa ni niti povohala. 

Pavle Rupar, prvo ime inštituta 1. oktober, pravi, da ker jih predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič ni želela sprejeti, zakona za ukinitev obveznega plačevanja dodatnega zavarovanja za vse državljane Slovenije, katerega so pripravili, niso vložili v zakonodajni postopek. 

V petek, 31. marca je torej popravni izpit za Urško Klakočar Zupančič, da se pokaže upokojencem.

VREME

Maribor
jasno
52%
2.6km/h
0%
26°C
28°
24°
26°
Mon
19°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
21°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.