Klatenje neumnosti? Jani Möderndorfer iz LMŠ bi tretji program nacionalke ukinil in dal na internet?

Da nekateri poslanci nisi dorasli svoji funkciji, vemo že od začetku sestave novega parlamenta.

Möderndorfer bi tretji program nacionalke dal le na internet?

Neverjetne ideje, blatenje, grožnje poslancem, laži in še kaj je parlamentarna stalnica. Ideje, ki jih ima poslanec Jani Möderndorfer, pa so včasih res prvorazredna neumnost. No svoboda medijev je ponavadi  prioriteta stranke LMŠ. Zaradi RTV-ja se je po parlamentu drla DIKTATURA tudi njihova poslanka Lidija Divjak Mirnik in kaj mariborska poslanka poreče na neumnost od predloga svojega kolega Janija? Jani Möderndorfer je med svojo razpravo namreč pozval, da se program RTV SLO 3 ukine in se Slovencem onemogoči dostop do informacij.

Jani Möderndorfer: “Jaz bi najraje videl, da ukinemo tretji program na nacionalni televiziji in vse prenose prestavimo na internet in bo zagotovljeno tisto kar je bilo mišljeno! PIKA! Veste koliko denarja bomo prišparali?!”

A za levičarje pa je kontrola nad mediji vseeno potrebna. Še posebej, če vajeti prevzamejo nekdanji komunisti.

Za klatenje neumnosti Möderndorferja je očitno nacionalna televizija preveč prodoren medij. Vsaj vemo kako si LMŠ predstavlja demokracijo.

vir: Spodnje Podravje

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.