Knjiga: “Gostoljubnost slovenskih turističnih delavcev”

V Mariboru je potek “on line” dogodek, predstavitev zanimive knjige z naslovom: “Gostoljubnost slovenskih turističnih delavcev.”

Nova knjiga: Gostoljubnost slovenskih turističnih delavcev

Šest avtorjev, ki vsak na svoj način delujejo na področju gostinstva in turizma ter verjamejo v slovenski turizem, je združilo moči in napisalo knjigo, v kateri predstavljajo različne poglede, vidike ter znanja, ki jih bodo lahko turistični delavci uporabili pri pripravah in aktivnostih, ki jih bodo ponudili gostom po času korona krize. Knjiga prihaja v pravem času, v kriznem obdobju, ko sicer ni veliko aktivnosti in akcije na področju turizma. Je pa to morda pravi čas za nadgrajevanje in osvajanje novega znanja in spoznavanje nekih novih dimenzij turizma, ki nas čaka po tem težkem času.

Strokovnjaki s področja turizma so v teh nestabilnih časih napisali in izdali knjigo, ki bo
zaposlenim v turizmu postregla z mnogimi odgovori, kako se spoprijeti s korona krizo in kako ravnati po njej. Danes so njeno vsebino predstavili tudi na online dogodku.

Mariborčanka Mag. Mirjana Ivanuša – Bezjak, predavateljica predmetov s področja turizma na višjih in visokih strokovnih šolah ter avtorica knjig in strokovnih člankov je povedala, da se je začelo z idejo in željo napisati knjigo o turizmu v tem kriznem času. K sodelovanju je povabila ljudi, ki jih spoštuje na področju turizma. Knjiga je tako namenjena vsem turističnim delavcem, ter tistim, ki jih tematika zanima. Rdeča nit je gostoljubnost, ponuja pa mnogo napotkov ter primerov dobre prakse, da se bodo lahko delavci pripravili na čase, ko se bodo gostje vrnili.

Več informacij o knjigi najdete na strani www.gostoljuben.si.

PM

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
50%
3.1km/h
20%
8°C
10°
5°
7°
Wed
-1°
Thu
1°
Fri
4°
Sat
2°
Sun

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA