Ko Goloba spravijo iz tira neprijetna vprašanja! #video

Novinarji časnika Delo so pred časom poročali, da naj predsednik vlade Robert Golob nebi bil najbolj naklonjen evropskemu komisarju za krizno upravljanje Janezu Lenarčiču. Baje ga želi zamenjati.

O ugibanjih o morebitni nenaklonjenosti Roberta Goloba, do komisarja Lenarčiča so se danes zanimali tudi novinarji. Nenazadnje je ob vseh spodrsljajih in Golobovih neumnostih, potrebno kdaj pa kdaj, postaviti tudi kakšna neprijetna vprašanja. No, danes je bil Golob po seji izvršnega odbora Gibanja Svoboda, očitno precej slabe volje. Na vprašanje novinarke, ali drži, da med Lenarčičem in njem, ni dobre kemije, je Golob odreagiral precej burno. “Vi berete napačne informacije,” ji je odvrnil in zamahnil z roko. “Tračev ne komentiram!”

 

Zanimivo, da Golob ne komentira “tračev” niti od njemu priljubljenih medijev.Kaj pa če je vse res?

vir, video: Žurnal24

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
69%
4.5km/h
75%
10°C
11°
9°
9°
Fri
8°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
7°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.