Ko levi utihnejo! Na misijo v Kijevu se je prijavil nekdanji LDS-ov minister?

Janez Kopač

Kje je Tanja Fajon, ki jo spet skrbi, kjer je Marjan Šarec, ki zganja neumnosti, kje Bratuškova in Mesec? In nenazadnje tudi Golob? Na misijo v Kijevu se je prijavil nekdanji LDS-ov minister Kopač.

Na misijo v Kijevu se je prijavil nekdanji LDS-ov minister

Neumnosti skrajnih levakov je konec. Za misijo v Kijevu, se je prijavil nekdanji minister iz vrst mrtve LDS Janez Kopač. Predsednica stranke SD  Tanja Fajon je diplomatsko misijo označila za “skrajno neodgovorno, nespametno in problematično potezo, za igranje z varnostjo naših državljank in državljanov”. Po njenih besedah gre za nepotrebno izzivanje Rusije in dodatno eskalacijo konflikta. “Tega ne potrebuje ne Ukrajina ne Slovenija. Potrebujemo umiritev, premirje in pogajanja za mir,” je bila kritična. Tudi predsednik stranke LMŠ Marjan Šarec je premierju Janezu Janši očital pretirano vmešavanje v ukrajinske razmere: “Janez Janša že od začetka te vojne spodbuja takšno retoriko, kot da so Rusi že zasedli Madžarsko in so že tik na tem, da bodo udarili preko Lendave v Slovenijo, kar pa seveda ni res. Kot predsednik vlade bi največ naredil, če bi se ukvarjal z domačimi problemi, ki so tudi posledica vojne v Ukrajini.

Sedaj pa presenečenje. Celo levi politiki ne verjamejo v neumnosti, ki jih klatijo v kulu. Kot piše portalč so nam namreč sporočili, da se je na misijo v Kijevu prijavil dr. Janez Kopač, nekdanji LDS-ov minister za okolje in prostor, ter finance. Kopač je sicer del ožjega kroga Gregorja Golobiča, na državnozborskih volitvah leta 2011 je kandidiral na listi Zares, od leta 2012 pa je direktor Sekretariata Energetske skupnosti s sedežem na Dunaju. Tudi na levi strani je torej ostalo še nekaj razuma.

Očitno pa razuma nimata Tanja Fajon in Marjan Šarec.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
42%
4.6km/h
20%
8°C
9°
7°
6°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA