slika : portal časnik

Marijan Šarec, tisti predsednik vlade, ki je trdil, da župan Mestne občine Ljubljana ni del uradne delegacije, se je ujel na laži?

Jankovič z ramo ob rami ob Šarcu?

Moskovski župan Sergej Sobjanin in ljubljanski župan Zoran Janković sta podpisala program sodelovanja med mesti za obdobje 2019–2021. Slovesnost je potekala v navzočnosti ruskega premierja Dmitrija Medvedeva in slovenskega premierja Marjana Šarca, ki je v Moskvi na uradnem obisku,” piše na uradni spletni strani moskovskega župana in na laž postavlja trditve Marjana Šarca in Mestne občine Ljubljana, da Zoran Janković ni del vladne delegacije v Moskvi.

Šarca so na laž postavili kar na spletni strani moskovskega župana Sergeja Sobjanina. Tam so zapisali, da sta Janković in Sobjanin podpisala program sodelovanja med mesti v navzočnosti ruskega premierja Dmitrija Medvedeva in slovenskega premierja Šarca, sicer nekdanjega nekdanjega člana Jankovićeve Pozitivne Slovenije.

Še ena Šarčeva laž?

Da je šlo za odločitev o odpisu 29-milijonskega dolga Jankoviču po črki zakona. Je dejal Šaerev in celo obsodil takratno opozicijo, da naj bi ta glasovala za zakon, s čimer je ciljal na SDS in se še enkrat grdo zlagal. Redosled noveliranja Zakona o finančnem poslovanju, postopkih zaradi insolventnosti in prisilnem prenehanju jasno kaže, da so zanj in v takšni obliki, ki je omogočila odpis Jankovićevih dolgov, glasovali izključno v koaliciji strank Pozitivna Slovenija, Socialni demokrati, Državljanska lista in Demokratična stranka upokojencev Slovenije leta 2013. In da se ne pozabi: Sedanji predsednik vlade Marjan Šarec je bi takrat takrat član Pozitivne Slovenije!

Laž, na laž. Tako očitno deluje predsednik vlade?

vir: Nova24TV

MG