Ko v oddajo “Ne maram butlov” na Nova24TV, pokliče prepotentni levi skrajnež in grozi

Boris Tomašič

Saj ni res, pa je. V oddajo “Kdo vam laže” na Nova24TV je poklical levi skrajnež, kot je dejal s Primorske in grozil z municijo, Borisa Tomašiča pa obtožil da krade.


Sprašujete kdo laže? se je spraševal sogovornik s Primorske. “Lažeš ti in kradeš tudi” je dejal voditelju Borisu Tomašiču, ki je neumnosti skrajnega levičarja prenašal izredno mirno. Skrajnež, je Borisa obtožil, da je baraba, da so barabe, tako on, kot njegovi domobranci. Ter dejal, naj mu voditelj pove, koliko jih je da pripravi zadosti municije.

Zares neverjetno, žaljivo in skrajno sprevrženo. Retorika vredna vsake obsodbe. A o čem takem seveda ne bodo poročali na levih medijih? Pašek Šetinčeva v parlamentu ne bo vstala in obsodila tak govor? Še manj bo grožnje obsodilo (levo) društvo novinarjev? Seveda ne. Kajti groženj je bil deležen voditelj na Nova24TV. 

Čakamo le še nekdanjo (nikoli) neodvisno novinarko Šetinc-Pašek, da bo ta posnetek predvajala v parlamentu!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.