Ko znani obrazi z RTV, blatijo Janšo in Pahorja, ker pomagata ljudem?

Med tem ko so levičarski družbenopolitični delavci RTV prevzeli v svoje roke in delajo z njo, kot bi bila njihova lastnina, se gredo nekateri aktivizem tudi v času največje tragedije v Sloveniji.

Slovenija je bila pod vodo, uničene so vasi, kraji, občine. Poškodovanih je na tisoče hiš, objektov, avtomobilov. Nekateri so ostali brez vsega. In solidarnost. To je tista beseda, ki v teh težkih časih seže do srca. Pomagajo praktično vsi. Gasilci, civilna zaščita, vojska in veliko število prostovoljcev.

Občina Luče, pa je ena tistih občin, ki je utrpela škodo prav povsod. Niti ena hiša se poplavam ni izognila. In tam zato pomagajo vsi, kolikor le morejo. V Strugah, v občini Luče, je bilo neurje s poplavami in plazovi verjetno najhujše. Zato sta se klicu na pomoč odzvala nekdanji predsednik države Borut Pahor, z Janezom Janšo in ekipo tudi drugih prostovoljcev. Lepa gesta bi lahko dejali. A ne za Bojana Krajnca, Urednika in avtorja zabavnih, satiričnih, animiranih, informativnih in dokumentarnih oddaj na RTV.

Bojan Krajnc, je seveda bleda senca tega, kar piše v Wikipediji, torej ekspert področja razvedrilnih vsebin? Sicer pa naj bi, kot je Bojan Požar pisal leta 2011, kot takratni urednik razvedrilnega programa TV Slovenija, novo oddajo na RTV dobesedno preplonkal z britanske televizije BBC. Je pa v bistvu prav Bojan Krajnc, tisti, ki se je domislil, levičarsko obskurne oddaje na RTV, Studio City?

In očitno je Krajnc misli, da je pri 56-ih letih še vedno popularen in všečen. Zato si je naredi še eno blamažo, tokrat z zaničljivim zapisom, ko je Boruta Pahorja in Janeza Janšo preimenoval v “Jajo in Pajo,” osebi iz češke risane serije.

Verjetno za tako zaničljivost Krajnca, ne bo kakšnih sankcij, kajti njih je “jebeno več”? Bi bilo pa dobro, da Krajnc pri teh letih, (56 let) vsaj odraste!

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.