PAVLE RUPAR - Politično s Pavlom Ruparjem
PAVLE RUPAR: Politično s Pavlom Ruparjem

Kolumna

Politično s Pavlom Ruparjem na portalu e-maribor

Covid “idioti” tipa Werner…

… so v bistvu strahopetni naj glasneši nasprotniki samih sebe, ne le ukrepov proti Covid 19 in vlade, ki jo vodi Janez Janša! To so ljudje, ki imajo še vedno nekaj poslušalcev in sebi enakih, ljudi, ki so sicer prvi v vrsti, ko so ogroženi in želijo privilegije a hkrati največji glasniki kužnosti in smrti, pozivov k neposlušnosti in brez predsodkov nesramni do drugače mislečih!

Če niste opazili so bili zadnje čase Covid “idioti”, tipa Werner, Potrč, Stevanović skoraj neslišni, neopazni! Potrč se je itak izgubil nekje na Švedskem, če ga od tam že ni nekdo zbrcal ven, Werner se je potuhnil nekje v Logatcu in skupaj s svojo denarno in nenasitno požrešno “frizerko” prodaja ničvredno blago in se “prostituira” plačnikom sponzorjem, (baje v Tivoli zvečer nič več ne zahaja), Stevanović pa je s svojim popačenim, otroško ponesrečeno izgovorjavo, svojo “resnico” postavil v kot. Ker so pač mislili, da jih bo KUL rešil siromaštva, v katerem so se znašli, ker ne morejo prosjačiti, legalno bogateti, ker ni več Maldivov in ker bodo morali prodati še tista  stanovanja, ki so si jih nagrabili, ko so bili na oblasti levičarji! Enostavno nimajo več sponzorjev! Ker pač levičarji nikakor več ne uspejo, so njihovi hripavi in popačeni glasovi zopet slišni, svojo zlobo neumno in pokvarjeno širijo po vsem, kar jih omejuje pri  lahkem bogatenju!

Težko razumem razne elektronske medije, ki jim še vedno dajejo vse preveč pozornosti! Velikokrat berem, kako Potrčeva Lili štrika puloverje, s čim je potrebno vzbuditi pozornost Brozoviću in njegovi afni in kje in kako sploh živijo in uživajo »znani in vplivni« posamezniki, od katerih družba ni nikoli imela ničesar, razen stroške, levičarji pa drago plačano reklamo za davkoplačevalski, s katerim so jih kovali v navidezne zvezde! Ko  prisiljene reklame nihče več ni finančno podprl, so ugasnili kot iztrošene sveče!

Proti covid napori kvazi zvezdnikov?

Napori teh kvazi zvezdnikov so na meji kričanja utapljajočih, so poizkusi k pomoči in rešitvi iz bede, v kateri so se znašli v Covid časih! Pa, da ne boste mislili, da so brez denarja, še zdaleč ne! So si ga v času pred krizo nagrabili toliko, da navadni ljudje pojma nimate! Pa ne zavoljo dobro prodajanih glasbenih prispevkov, nastopov na televizijah ali kot sponzorji partije in kake »zajednice« iz bivših republik! Ne! Večina njih si je denar nagrabila od sponzorskih pogodb različnih podjetij, kupovali so si stanovanja na zalogo in živeli v pravljicah! Seveda sedaj tega ni več in kolikor poznam vsaj par Werner-Andreja v krčih in nočni mori vpijeta in hrepenita po teh časih! Zato takim zastonjkarjem še kako prav pride Janez Janša in vlada, ki tako ,kot povsod po Evropi, z ukrepi pomaga normalnim ljudem živeti mimo okužb in bolnišnic. Enostavno so jih z velikim veseljem podprli tudi razni Klanovci, KULovci in drugi nasprotniki sedanje vlade in da svoje blodnje stresajo brezplačno!

Pozabljeni »pjevači, nastopači in blebetači«?

Ob takem načinu njihovega izražanja nastopi težava, hude posledice in dolgoročna škoda! Vsi ti »pjevači, nastopači in blebetači« so imeli dokaj široko občinstvo, večino so dobili od podarjenih kart za koncerte, povabili v studia, ali pa so »rodom njihovi«! In večina je to starejša populacija! Zato so marsikoga z lahkoto prepričali, da so strokovnjaki za Covid, da maske niso potrebne, in naj ukrepe ne spoštujejo zdaj vpijejo, kako nevarno se je cepiti!

Posledice so in bodo še čutili naivni ljudje, sam sem bil priča kar nekaterim, ki so njim neumnostim verjeli in pristali v bolnicah, celo v mrtvašnicah! Njihova nasprotovanja ukrepom pa seveda niso osnovno bistvo, osnova njihove neumnosti in pokvarjenosti je boj zoper trenutno vlado! To bi še razumel, če seveda s svojimi idejami in »strokovnimi« podlagami ne bi pokopali toliko nedolžnih ljudi! Žal mi je, da za to ne odgovarjajo! Še Facebook jih ne blokira, ker tudi slednji služi levičarjem, niti jih ne preganjajo tožilci, policija! Pa bi jih morali gladko zapreti in kaznovati za vsako žrtev, ki jim jo lahko z lahkoto pripišemo!

Ni sankcij za pokvarjence?

Dejstvo je, da trenutno sankcij za take pokvarjence ni! A zagotovo pride, če bomo vsi, ki se skupaj borimo zoper Covid 19, da se skupaj odrekamo času in dobrinam, ki smo jih imeli pred virusom in skupaj upoštevamo ukrepe zavoljo svojega in tujega zdravja, odrekli uslugam, ki jih ti ljudje nudijo! Srčno upam, da že tako slabe in samovšečne samo promotorje v prihodnosti nihče več ne bo ne poslušal, ne gledal in da je njihovih pridobitnih sponzorskih časov za vedno konec in da bodo končno morali delat tako, kot delamo drugi državljani Slovenije in Evrope ali pa biti kvalitetni, da jih bo kdo »kupil« in ne le sponzoriral!. Zato apeliram na vse vas, da jih enostavno ignorirate, odslovite in napodite od sebe! Zdaj čakam samo še Zlatka in Bidarjevo Ano… Ta dva se namreč že nekaj časa nista oglasila.. Ali pač..?!

Pavle Rupar