Kolumna Pavle Rupar: “Cunami nagajanja, levičarskih barabij!”

rupar rtv

Talibani so tu, ne le v Afganistanu..

Z grozo spremljamo napovedi levičarskih ekstremistov SD, SAB, Serpentinška in zloglasnega Mesca o delovanju v jeseni, ki se neizbežno bliža! Že njihove oči, polne sadizma, maščevanja, podlosti in pokvarjenosti z izrazom satanizma napovedujejo čas, ki ga Slovenci ne pomnimo vse od povojnih pokolov v petdesetih letih prejšnjega stoletja, ki so jih izvajali njihovi starši, komunisti in njihovi vzgojitelji ter vzorniki! Če k temu popolnemu nultemu nivoju politike in človeške dostojanstvenosti dodamo še prihajajoči novi val bolezni Covid , smo upravičeno zaskrbljeni, da gremo v najbolj mračno jesen in zimo tega tisočletja v Sloveniji, ne le v Afganistanu.

Dejstvo je, da njihov jesenski program slovenske telebanske ofenzive napoveduje cunamije interpelacij, izrednih sej in zborovanj nakazuje en sam cilj v treh točkah: nagajanje, nagajanje in nagajanje!! Predlog komedijanta Serpentinška talibanski koaliciji KUL je jasno nakazal, kdo res razdvaja narod, kaj ji njihov cilj in sistem! Zadnji nastop Fajonove lisice s čudaškim in hinavskim nasmeškom v soočenju na RTV z ministrom gospodom Toninom, je jasno povedal in potrdil namen komunističnih ekstremistov, da bodo nadaljevali z izključevanji, razdorom Slovencev in masakrom drugače mislečih s podporo medijev in tudi tujine, kjer jim je naklonjena! Lahko se je upravičeno bati, da bodo v primeru prevzema oblasti, kot Talibanom v Afganistanu naredili  vse zoper nas, ki jim jasno povemo, da so barabe, pokvarjeni in izprijeni kradljivci in skorumpirani morilci demokracije in življenj! Bati bi se morali, da bodo aktivirali podkupljive tožilce, sodišča in s podporo njihovih novinarjev svoje komplekse in rane celili na žrtvah, kot jih že poznamo v novodobnem času, ko so nas sodili in po krivem zapirali!

kul-KOALICIJA janša šarec

koalicija kul, slika twitter

In še več: njihova samozavest se dviga do meje, ko bi se morali pripraviti tudi na atentate, politične likvidacije in fizične napade! To, kar se je zgodilo v gorah na Kredarici pod simbolom vere, upanja in ljubezni do Slovenije s strani lenuhov s piščalkami in sindikalnimi plačami ter podporami levih proračunov predsedniku vlade gospodu Janši in ministru gospodu Hojsu izbija sleherno mejo razuma in normalnega vedenja! Napad na eminentno osebo, ki na dopustu v gorah doživi kaj takega je alarm medijem, ki jih spodbujajo, plačnikom, ki jih financirajo in tudi obveščevalnim službam in policiji, ki bi morala varovati ali pa vsaj slediti takim osebkom, ki tam niso bili po naključju istočasno , kot premier in minister! Samo čakali smo lahko, kdaj bo kdo izmed njih potegnil pištolo in v svoji blaznosti, zadestosti in sovraštvu ustrelil koga od napadenih! Vse obsodbe vredno in alarm vsem levim in desnim, državljanom in narodu, da smo dosegli skrajno mejo sovraštva in deljenja ljudi, ki so ga začeli takoj, ko se je Šarec pokakal v koruzi!

SLOVENIJO

Ne glede na razmišljanja pa se moramo vsi, ki smo se upravičeno zamislili nad napovedmi ekstremnega delovanja nazadnjaških levičarski in komunističnih sil v stranka okoli KUL in njihovih podružnica v sindikatih, v vzgoji in izobraževanju, v medijih enotah udbovskih celic tožilstva in sodišč strezniti in se upreti nasilju, demonstracijam in napadom na slehernega! Vsi bi se morali pripraviti na nov val epidemije in namesto širjenja sovraštva in nasilja širiti zavest in odgovornost o cepljenju, zaščiti in boju zoper covid! Zdaj je tudi povsem jasno, da so žrtve in tragične trenutke preteklih posledic covida povzročili in zlorabili prav levičarji in da jim je kaj malo mar, koliko in kdo umre, samo da je njim v korist! 

Čas je, da se vsi, ki ste jih ali jih še podpirate streznite in se distancirate od njih! Ne nagovarjam vas , da spremenite mišljenje, ne! Le distancirajte se, če imate vsaj malo pameti in vesti za razliko od njih! Vsem ostalim pa velja poziv, da množično opozorimo na njihovo delovanje, da jim zbijemo samozavest, ki so jo dobili ob zadnjih dogodkih v Afganistanu in Talibanih, ki so jim blizu in so njihovi vzorniki! Da pokažemo moč s podporo vladi in ministrskemu zboru za delo, od katerega imamo korist vsi, ne le tisti, ki spodbujajo in napovedujejo laži, nagajanja, lumparije in cunami vsega negativnega, da zaustavijo, preprečijo in morda celo umorijo novo življenje in novo upanje, ki ga živimo..

Pavel Rupar, ekskluzivno za portal e-Maribor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.