Kolumna, Pavle Rupar: Levičarji ne branijo pitne vode ampak svoje parcele in vile na obalah!

Kolumna, piše Pavle Rupar

Levičarjem ni mar za čisto vodo, ampak le za svoje privilegije

Levičarji ne branijo pitne vode in obalo! Branijo  svoje parcele, vile ob obalah, zemljišča  in predkupno pravico ter komunalna podjetja, ki jih obvladujejo..

Sprva sem mislil, da morda res poznajo zakon, zoper katerega so vložili referendum in nam zapravili štiri milijone denarja! Ampak povem vam, pojma nimajo o vsebini zakona in jih tudi ne briga!! Važno, da so proti!!

Pavle Rupar

Da je v ozadju kampanje proti zakona mafija in tajkuni je povsem jasno! Seveda levičarji, ki so tako ali drugače pokradli skoraj vsa podjetja, obvladujejo komunalne in upravljajo z vodo! Samo pomislite, kdo je direktor v Komunalnem podjetju vaše občine pa vam bo takoj jasno!! Torej se ne borijo za pitno vodo pač pa za dobiček od nje, ki ga itak že 30 let pobirajo na naš račun! Poglejte položnice in povejte, če je voda vaša, naša! NI! Voda je sprivatizirana že desetletja! In še več..

Pojdimo na Bled! Biser Slovenije, ki ga zdaj kažejo kot simbol, ki se ga ne sme sprivatizirati! Njihova laž, češ, da po zakonu, zoper katerega so, ne morejo dostopati do obale, se valjati kot svinje v hlevu po zelenicah, piti ceneno vino proletariata, kot nekoč v Fiesi sindikalisti.. In pustiti za seboj pobruhane, posrane in z odpadki nastlane obale! Kot da so povsem nori in ne vidijo, da tega že vsaj 30 let ne morejo več! Poglejmo vile, ki so v bistvu gradovi največjih komunističnih tajkunov od Škrabca, Laha, Loginovih, Izet Rastoder, Bahtijar Bajrović , Veljko Isajlović… Ni konca in ne kraja, vi samo povejte, kdo od teh ni levičar, komunist ali tajkun? In naštejte enega samega, ki je desni in ima vsaj kolibo ob jezeru? Ga ni!!

Zdaj sprašujem “klovna” Vida Valiča in druge plačane propagandiste skupaj z Lukom Mescem, Tanjo Fajon in drugimi lopovi v slovenski politiki, če ima kdo od nas ta trenutek na teh kupljenih in od bogatašev pobranil biserov dostop do obale? Kdo se lahko valja ob njihovih milijonskih nepričnianh? Koga imate za norca levičarji, koga?

In proti kom ste? Gremo na obalo in poglejmo hotele, vile.. Grem? Nima smisla, porabil bi 197 strani da vse naštejem! In zopet povejte, kdo od desnih je kje lastnik z dostopom do morja? Morda v Fiesi, kjer je sredi najlepše plaže kioske in kavrnico postavil Patrik Vlašić, nekdanji minister SD) Koga pumpate, iz koga se delate norci, lopovi?

Pa nisem toliko jezen na te milijonarje, ki so to postali po »pošteni in zasluženi« poti! Ne! Jezen sem na vse tiste desničarje, vernike, podpornike vlade in moje somišljenike, ki še vedno sprašujete, kaj menim o Zakonu o vodah, biti ZA ali proti? Kako morete dvomiti, tega res ne razumem! Vsak dan se zgražamo nad lažmi levičarjev komunistov, nad aferami ,ki se jih izmišljajo in sami ustvarjajo, nad napadi na Janeza Janšo, podtikanji in sabotažami RTV, POP TV.. Človek bi bruhal v loku!! In sami spremljate in trdite, da je laž nesmrtna duša komunistov in levice!! In še dvomite!? Mah dajte no, prosim vas zberite svoje misli in ne dvomite več!! 30 let te države nas sodijo , zapirajo, kradejo in ubijajo in vi še vedno dvomite!!

Zakon o vodah jim je trn v peti preprosto zato, ker preprečuje kupovanje zemlje prav takim tajkunom, sosedom najlepših vil ob jezerih, ker imajo predkupno pravico, omejuje gradnjo dodatnih vil in razpolaganjem z obalo! In omejuje ter postavlja v red in pod zakom tajkunske Komunale v vaši občini, nadzor nad krajami pod osnovi pitne vode in nam omogoča prihodnost! Že samo trditev , da nekdo želi okrasti pitno vodo in omejiti dostop do nje je absurd brez primere!! Kako se pa ukrade izvir na privatnem zemljišču, zajetje iz katerega pijemo vodo, če ta že ni ukraden od levice? Težko!!

Zato pamet v roke, domoljubje v srce, svinčnik in pet minut ter glasovati ZA in odsloviti levičarje, ki jim je za vodo toliko mar, kot meni za predlanski sneg! Njim gre za prestižno igro dokazati moč nad naivnimi, dokazati, da lahko delajo, kot so vedno in manipulirati z rezultati, če jim uspe! Upam, da niste med naivnimi in da ni dvoma o odhodu na volišča in obkrožiti ZA!! Za nas gre!!!

Pavle Rupar

(Kolumna je avtorsko delo posameznika in ne odraža vedno stališča uredništva portala)

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.