Kolumna Pavle Rupar… O tvorbi, ki se imenuje Nika Kovač

Kolumna Pavle Rupar... O tvorbi, ki se imenuje Nika Kovač!

DRAGE NAŠE SLOVENKE,

Drage gospe, mame, punce, žene, dekleta!!

Pavle Rupar

Danes pišem vam, samo vam! Pišem, ker sem užaljen, da bi jokal! Ker mi ne gre v račun, da vas je levičarska falanga, skorumpirani mediji po diktaturi klana z novim velikim Golobom na čelu in vso levičarsko srenjo tako zelo poteptala, izničila, omadeževala! Govorim o izboru Slovenke leta in o tvorbi, ki se imenuje Nika Kovač.. Naj mi ne zameri, sama ni nič kriva, je premlada, neizkušena, morda zakompleksana in povsem samonekritična zato dvomim, če ve, zakaj je.. Joj moj Bog!!


Če drugega ne, bi morala sama odpovedati sodelovanje v tem pokvarjenem levičarskem “šovu” tipa Robert Golob, dati prednost ženski in ženskam, ki so s svojimi življenji in delom zgled drugim! Zame osebno je Slovenka leta moja žena, ste in bi morale biti ve drage bolničarke, ve drage mamice, ki ste rodile otroke in jih vzgajate, premnoge same! Zmagovalke ste ve, vzgojiteljice, učiteljice, ve spoštovane delavke za mizerne zajamčene plače, ki so 13 krat manjše od mesečnega prejemka dekliča z imenom Nika Kovač! Ve žene, ki že dolgo niste videle prostega časa, izleta z avtom, kaj šele letala, ne Amerike, ne celega sveta na tuj račun, ker dajete zaslužek družinam, svojim otrokom za šolanje, hrano , ki dajete oporo možem in fantom! Zame ste Slovenke leta hčere, ki pomagate starim staršem, drugim ljudem! Gospe, ki s svojim prostovoljnim delom zbirate hrano in oblačila in delate pri Karitas, Rdečem križu, Anino zvezdico..! Zame je tega naslova vredna sodelavka, ki zgodaj vstaja, da gre v službo, soseda, ki ima 37 let delovne dobe pa utrujena čaka na upokojitev! Slovenka leta je lahko punca, ki se pridno uči in zraven dela, da se sploh lahko.. Joj Nika Kovač, kaj od tega lahko pokažeš ti..?

[color-box color=”yellow”] Zmagovalke ste ve, vzgojiteljice, učiteljice, ve spoštovane delavke za mizerne zajamčene plače, ki so 13 krat manjše od mesečnega prejemka dekliča z imenom Nika Kovač[/color-box]

Mar te ni sram sploh stati na odru in gledati prisiljen aplavz in lažne nasmehe drugih? Še konkurentke bi bile bolj upravičene tega naziva, ti pa brez sramu vzameš silhueto v roke in jo dvigneš v zrak pa veš, da si zmagala z lažjo, korupcijo in po ukazu.. Ženski primer Roberta Goloba, opozorilo vsem vam dekleta, žene, matere, ženske.. Samo, da je “naša” pa je lahko vse.. Nika Kovač je vrh skrpucalaste prireditve, ki je vzorčni primer levičarske skorumpiranosti, kako z lažjo zmagaš in ki jo pooseblja Roberto Golob imenovan “Don Euro”! Vzorec laži, lažnih anket in ponarejanja rezultatov in volitev, s katerimi želi horda levičarjev zmaga za slavo, denar in in oblast! Vzorčni primer!!

Drage Slovenke!

Nika Kovač , kot nastavljena politična oseba ne more nositi tega naslova! Naslov bi moral pripadati osebi, ki je lahko zgled vam vsem, predvsem mladim dekletom, ki želijo biti matere, delati in živeti od plače, se učiti, pomagati, biti žene, se prizadevati z marljivostjo pokazati, kakšna neskončna vrednost je biti ženska in ne lena, prenažrta in zgolj gobčna frklja levega bloka! Če je punca, brez enega delovnega dneva zaposlitve, brez obveznosti, s polno ritjo (trrbuha) nabasne hrane, potovanj, luksuznih izletov, premoženja in zgrešeno podobo res lahko vzornica Slovenkam, potem ste ve zaradi tega ponižane, oblatene, spregledane , razvrednotene, zaničevane..

slika, twitter

NE DOPUSTITE SI VZETI DOSTOJANSTVA, SPOŠTOVANJA IN PRIZNANJA ZA VSE VAŠE DELO, TRENUTKE LJUBEZNI, ZA ZGLED, KI GA DAJETE NAM IN DRUGIM PUNCAM, ŽENSKAM!! NE DOVOLITE PONIŽANJA LEVIČARSKIH BREZOBRAZNEŽEV!

Ostanite žene, mame, dekleta, stare mame, babice..

OSTANITE NAŠE ŽENSKE, NAŠE VZORNICE!! CENIMO VAS IN DOVOLITE, DA VAM MI, FANTJE, MOŽJE, OČETJE DAMO SVOJ NAZIV SLOVENKA LETA!! VSAKA IZMED VAS SI GA ZASLUŽI ZA SVOJE DELO, OSTANITE ZDRAVE IN NAJ VAS BOG BLAGOSLOVI!!

Pavle Rupar, ekskluzivno za portal e-Maribor.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
84%
0.5km/h
58%
14°C
17°
12°
13°
Sat
13°
Sun
12°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.