Kolumna, Pavle Rupar, pristranskost Erike Žnidaršič meji na obsedenost?

Kolumna, Pavle Rupar: "Pristranskost Erike Žnidaršič meji na obsedenost!"

ERIKA ,KAJ SE DOGAJA S TABO?

Erika Žnidaršič je bila pred desetletjem čisto uredu punca! Prej bi rekel, da povsem normalna, prijazna in korektna novinarka! Sam imam dobre izkušnje z njo še iz časov, ko sva skupaj delila parlamentarne hodnike, ona kot novinarka, jaz kot poslanec. In kasneje, ko me je kot retorika večkrat povabila v oddajo Piramida, kjer je bila res korektna do vseh udeležencev. Včasih sem imal celo občutek, da se razvija simpatija do mene in obratno, nenazadnje je bila rdečelaska vedno zanimiva! Priznam. A služba je zahtevala distanco in to je ohranila..

Ampak.. Take Erike, kot jo spremljam zadnji dve leti pa ne poznam! Kaj se je zgodilo v njenem prepričanju, kako je lahko podlegla sovraštvu do politikov desne opcije in vlade, ki je prevzela krmilo boja proti epidemiji, in obranila sramoto Slovenije ob predsedovanju Evropski uniji, ki bi zagotovo nastala, če bi jo prevzel “komedijant” Marjan Šarec pa ne razumem!!! Je po sredini njen intimni odnos z enim od glavnih voditeljev mafijske globoke države? Denar in obljubljena vodilna mesta , če slučajno uspe ta mafija prevzeti oblast po volitvah..? Ne vem. Vem le, da to kar počne, ni ne za poslušati, ne za gledati, še manj pa, da to plačujemo pod pridilo in legalno krajo našega, zasluženega denarja, ker pač plačujem RTV SLO naročnino, ki to ni!!

Odkrito: takega sovraštva ne premore niti Tanja Gobec (ki ima za svoje izpade opravičilo v alkoholu), niti Tanja Starič, ne Igor Bergant , ne Marcel Štefančič s Studie city ali kdorkoli iz informativno političnega programa! Pristranskost Erike Žnidaršič meji na obsedenost, je popoln primer izvajanja tistega, česar javna televizija ne bi smela dopustiti! Vsaj za naš denar ne!! Naj spomnim na afere Gale in producirane laže v zvezi z nakupom medicinske opreme, prekinjanja sogovornikov desne opcije, Počivalška, Tonina in dopuščanje vsega, kar so izvajali Fajonova, Nemec, Šarec in drugi potapljajoči politiki, ki jih pestujejo!!

Pristranskost Erike Žnidaršič meji na obsedenost

Zadnja oddaja s Francem Kanglerjem pa je presegla vse meje!! Meje tolerantnega novinarstva, meje okusa, meje korektnosti in meje ženskega vedenja! Soditi in obsoditi nekoga s strani neuke in pravno povsem nepoučene Erike je gnusno dejanje in zloraba novinarske etike, pravic in nastopa pred kamerami in vso produkcijo ter gledalci, ki to prisilno plačujemo!! Še hujše je, da so se na stran neke zblojene Erike postavili nekateri protagonisti takega diskriminatornega in sovražnega programa z Igorjem Bergantom na čelu! Pričakoval sem, da jo bodo kolegi opomnili, jo podučili o novinarskem delu , zgodilo pa se je ravno nasprotno!! Stopili so v bran nekorektnosti in zlorabi programov RTV ter “ustudni” levičarski in levo fašistični metodologiji, ki jo je poosebljal Milan Kučan in komunistična nomenklatura, ki je preživela osamosvojitev in se celo okrepila! Okrepila do mere, ko zlahka lahko kroji RTV in druge medije, tožilstva in sodišča, ki povsem obvlada Ustavno sodišče in uničuje demokracijo v smislu, da jo priznavajo le, če so na oblasti in vsi drugače misleči pod njimi..

Pričakoval sem, da jo bodo kolegi opomnili, jo podučili o novinarskem delu , zgodilo pa se je ravno nasprotno!!

Pravih težav se Erika in njeni kompanjoni nikoli ne lotevajo: Zakaj nikoli nismo videli Tomaža Vesela in enakih metod zoper njegove honorarne milijonske zaslužke? Zakaj nikoli ni govora o Robertu Golobi, njegovi astronomski plači in nagradah, ki presegajo milijone evrov? Zakaj ne gledamo Branka Masleše, Srba iz Bosne, ki je sodil ljudem iz naše države pa nima niti pravosodnega izpita, kaj šele potrdila, da je legitimni in legalni sodnik? Ne, tega se Erika ne bo lotila, ker so to pač njihovi ljudje, kriminalci in lopovi, ki nam pobirajo milijone, o njih se pa ne sme govoriti! In ravno tu je problem: Erika, Igor, Tanja, Tanja in Tanja.. Vsi so pojdaši globoke, mafijske države, so njihovi sodelovci, intimni partnerji in na njihovi dodatni listi.. Hudič je, ker imamo po večini državljani Sloveniji dovolj teh barabij in teh lopovov, navsezadnje se nad Janšo, Kanglerjem, Toninom in drugimi izživljajo za naš denar!!

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.