Domov KolumnePolitično s Pavlom Ruparjem Kolumna. Pavle Rupar: Provokacija RTV, ali Severno korejski plagiat

Kolumna. Pavle Rupar: Provokacija RTV, ali Severno korejski plagiat

Objavil: Pavle Rupar

Kolumna, piše Pavle Rupar

Provokacije RTV SLO!! UKINIMO PLAČEVANJE RTV NAROČNINE!!

Res je le nekaj: da imamo od vsega  kar je redno in natančno vsak mesec od RTV SLO1 In RTV SLO 2 zgolj položnice! Tu napak ni, redno zaračunavajo, kar nihče ne kupuje in ne gleda, redijo se kot “svinje” ob polnem koritu pa še od tega imajo..izgubo!!

Kar pa se tiče programa  pa bodimo pošteni: zabavni , otroški, jutranji, šolski in morda sem ter tja še kakšna naravoslovno ali znanstvena oddaja zdrži gledanost, ostalo ni vredno počenega groša, kaj šele mesečne kraje našega težko prisluženega denarja!! Popoln fiasko, katastrofa in pogrom so informativni, politični in mladinski programi, pogovorna kokodakanja Zadnje besede, Studia City in podobnih, kjer se želodec obrača v prvi minuti gledanja! To pa, kar so se šli komunisti in levičarji, ki imajo RTV SLO popolnoma pod oblastjo, okupirano in ukradeno in se igrajo z našim denarjem pa s programov v teh dneh ob lažnem prazniku in fejk obletnici OF pa presega vse normative razuma, presega razum in odločno kliče k ukinitvi plačila RTV prisiljene naročnine!!

Meni je dno izbil posnetek koncerta Tržaškega pevskega zbora nekega Pinka v sredo zvečer… Kulturno umetniški program da je bil,  je pisalo!!! Da bruhaš!! Sprva sem pomislil, da gre za Severno Korejsko propagandno predstavo komunizma, kasneje s, da v hudi nostalgiji po Jugoslaviji gledam posnetke ne vem česa, ker so rjoveli v Srbohrvaščini in se drli o nekih Orlih.. To mi je vseeno toliko pritegnilo pozornost, da sem vendarle prisluhnil do konca petja, ko pa je voditeljica pozdravila: Spoštovane tovarišice in tovariši, predsednik Milan Kučan, Predsednica Alenka Bratušek.. Joj , slabo mi je postalo!! Hrupno rjovenje, stoječe ovacije komunistov v polni dvorani Jankovićevih zakreditiranih Stožicah in Jugoslovanske zastave so povedale vse! Zbor udeležencev  morilskih komunističnih, UDBA-ških in Vosovih potomcev, nabitih s sovraštvom in lažjo je padlo v delirij!.

Seveda sem zdržal samo do druge pesmi Hej brigade hitite (in morite) , potem sem vznemirjen prestavil na druge programe. So se mi pa ves večer porajala vprašanja, čemu to počnejo? Zakaj RTV SLO ravno v tem času, ko je končno demokracija in zadnje volitve dobila svojo pravico, ko smo končno pozabili na spore in razdvajanja glede polpretekle zgodovine in zlagane poti Slovenije v okviru Juge, ko se večini odpirajo oči, da se ti komunisti po letu 1945 niso borili za svobodo proti okupatorju pač pa za svoje bogastvo, privilegije, oblast in Jugoslavijo ne za Slovenijo in da nimajo čisto nič skupnega s spoštovanja vrednim partizanskim bojem in trpljenjem naroda med drugo svetovno vojno!

Zakaj je potrebna provokacija z manifestom koncerta, ki osemdeset procentov državljanov Slovenije ne zanima, nas pa živcira, ker to prisilno plačujemo! Je potrebno razkazovanje levičarskih splahnelih mišic, lažne moči, spodbujanje Jugoslovanske ne Slovenske zavesti, manifestacija zavednih partijcev..? Je to nujno pred predsedovanjem Svetu EU in zmagi nad Corona virusom? Ne vem! Vem le, da to javna RTV SLO z našim denarjem ne bi smela početi , če pa že , naj počne za tiste, ki si tega želijo in naj to plačajo sami!

RTV, trdnjava levičarjev

Da je RTV SLO trdnjava levičarjev in komunističnega zajedalskega kvoruma je vsem več ali manj jasno! Morda so želeli jezo vzbuditi ravno pri takih ljudeh, kot sem jaz! Da se bodo naslajali ob moji vznemirjenosti! Lahko, ampak potem zahtevam, da sem enakopraven pri odločanju programa, kot plačnik in uporabnik nečesa, kar plačujem! Se morda spomnite, kdaj je bil na sporedu naše , nacionalne RTV posnetek koncerta Domoljubne SLOVENSKE PESMI? Kdaj ste nazadnje gledali koncert cerkvenih pesmi pa je kristjanov v Sloveniji 61 krat več, kot izumirajočih komunističnih borcev NOB? Se mar spomnite, kdaj je minil zadnji dan brez fejk novice v produkciji zblojenih urednic in urednikov ter skorumpiranih novinarjev na RTV SLO na škodo demokratične vlade! Jez tudi ne!!

Zame je bil komunistični koncert  tega zbora iz Trsta in nekega t.i. Pinka ter gostov tovarišic in tovarišev provokacija, Severno Korejski plagiat prireditve zdavnaj mrtve in poražene Jugo Partije in za mojo iskreno tolažbo eden zadnjih poskusov vzbujanja Jugoslovansko borčevske zavesti ranjenega leva z zvezdo na čelu s strani urednikov levičarjev RTV SLO !! Zadnji čas je, da se resno in dokončno izrečemo proti plačevanju takih neumnosti in spodbujanja razdelitve Slovenije na levičarje in nikogar več drugega in politične propagande levičarjev.. DOVOLJ JE, zažgimo RTV položnice!

Pavle Rupar

(Kolumna je avtorsko delo posameznika in ne odraža vedno stališča uredništva portala)

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.