Kolumna, Pavle Rupar, Stevanović, GOTOF SI!

rupar rtv

Ko namesto namesto gumijevk, solzivca in vodnega topa “zacvili” Werner Brozović!

Da se protestniki pomikajo od Jenulla, ki je že v osnovi  povsem nesposoben živeti sam brez pomoči velikega očka in njegovih milijonov, je zdaj jasno vsem! Ker je zelo slab organizator, povsem ne karizmatičen in tudi kot govorec na nivoju devetošolca v začetni fazi drugega dela osnovne šole je izgubil zaupanje ljudi, ki jim tudi ni zaupati! So sestavni del iste populacije, slabo šolani, predvsem pa brezdelneži in ljudje, ki so se naučili živeti ali od državnih prihodkov, dobljenih na osnovi pripadnosti levičarskim strankam, predvsem SD ali pa od socialne, ki jo polnimo vsi davkoplačevalci! Zdaj je tudi jasno, da gre za 65% državljanov bivše komunistične Jugoslavije, 25 % socialcev stranke SD in drugih levih opcij, ostalo so naivni ljudje, ki so tam ali zaradi neznanja o Covidu ali pa so apriori proti vladi in Janši!

policija

zajem slike: portal A1

Janullovi protesti so se (že zdavnaj) izpeli, zdaj so po večini protestniki prebegnili k srbskemu potomcu iz Kranja, ki ga zelo dobro poznam in se ga (k sreči) izogibam! Zato, ker njegova zgodovina ni ne dobra, je menda povezana s kriminalom, drogo in je daleč od vzornega človeka! Pa se je šolal za policista, kar seveda postavlja velik dvom v Policijsko šolo v Tacnu. Ne le zaradi njega, zelo pogosto na stranska pota zaidejo znani ljudje, ki so se tam šolali! Žal je to resnica.. A Zoran Stevanović je poseben tip: Predvsem ženske, južnakinje v njem vidijo, česar nimajo doma! Postaven in dokaj karizmatičen tip, ki zna vseeno tudi kaj povedati, nakladati in pa seveda lagati (komunistična mantra)! Če ga ne bi poznal, bi ga morda celo kupil! In ravno njegova preteklost privlači mnoge, v njem vidijo tisto, kar poje Andrej Šifrer: Lepa dekleta ljubijo barabe! No, v tem primeru bi o lepih dekletih težko govoril a upam, da prispodobo razumete! V vednost samo to: “Kmalu bo izvodenel tudi on, tako kot je Jenull. Vsi, ki spoznajo in bodo spoznali namen njegovih dokaj skromnih shodov v smisli Mitingov resnice ga bodo kmalu zapustili, kot so prej psihično uničenega Troho, zdaj Jenulla.”

Zvezda Stavanovićevih “orgij” Saša Lendero?

Je pa zanimivo, da bo Stevanović svoje shode popestril tudi s pevskimi nastopi! Ja za znoret! Že prvi, ki je postregel z Sašo Landero je bil zanimiv. No, ne shod pač pa gospa Saša! Če sem odkrit, njeno petje nikoli ni bilo neka vrhunska stvar, prej dretje in kar tako, nekaj. Ne grem na kolena, Ja marička, no. In kolikor jo poznam iz raznih intervjujev, kakega globokega razmišljanja in vsebine v odgovorih nikoli nisem našel. Pač pevka, ki se je ali so jo promovirali zato, ker je pač bila! Zaradi kvalitete in modrosti nikoli! In prepričan sem, da sploh ni dojela, komu in zakaj tam poje! Vsaj po tistem, kar je povedala pred izvedbo prve pesmi! Češ, da združuje državljane, da želi stisniti roko vsem Slovencem, da je mir zanjo .. Ojoj gospa Saša, kdaj vam je potem  »vžgalo« , da ste na mitingu skrajnih levičarjev po vzoru fašistov? Kdaj ste doumela, da vas je Stevanović s svojimi pretkanimi besedami spravil na led in da ste tvegala in izgubila vse normalne poslušalce, tako kot jih je pred vam »slavni« Werner Brozović?

Druga zvezda “orgij” Werner Brozović

In, poglej, poglej, spet smo pri “kralju” slovenske glasbe Wernerju Brozoviću. Človeku, ki je skupaj s svojo “lepo” Andrejo leta in leta živel pretežno od sponzorskih sredstev, ki so segala proti milijonu ali več.  S “dretjem” se ravno ni proslavil, z nastopi in šovom bolj! In seveda s prijatelji na levi in desni, ki smo mu odpirali vrata zavarovalnic, trgovskih podjetij, občin.. Nabral si je vedno toliko, da je po marčevskih koncertih pospravil po nekaj stotisoč evrov na kupček in si privoščil dolge, drage dopuste na Maldivih, od koder sta z ženkico v posmeh vseh naivnih pošiljala selfije.. In glej ga zlomka, ko mu je začelo zmanjkovati sponzorjev in starejših poslušalcev, zaradi naravne selekcije je postal agresiven in iskal novo nišo za polnjenje blagajne in glej, našel je.. Covid!! In seveda z njim upor proti Janši, psovanje in pljuvanje po vladi in vsem nam, ki smo pač na desni strani politične poloble! In tudi izgubil, ker se mu pač še vedno ne izide, da levaki niso na oblasti in da mu blagajne pač ne polnijo, kot si želi! “Nema miliona Brozoviću!”

S petje in nenehnimi plagiati grških, dalmatinski hitov in morda celo kakšnim svojim ni osvojil nikogar na novo! Njegovi poslušalci so se ga naveličali, dvorane so zaprli, sponzorjev ni več. In kakorkoli se trudi, vedno zgubi še več ljudi, ki ga po sili razmer še in morajo poslušati! Enako je bilo v sredo: brž, ko je začel svoj Jugo šov  so ljudje začeli odhajati! Sam sem dobil sporočilo, da so ti ” srbjanski” mitingi postali promocija komunistov s pretvezo združevati upornike zoper ukrepe v bistvu pa k političnimi upori zoper slovenske politike! Leve in desne, sam Stevanović je to vpil v zvočnike! In za nameček , še Brozović! Samo še kak Slobodan Milošević se je manjkal.. Pa smo dobili leto 1988..

Ne moreš krasti našega denarja

Hvala Bogu, da smo Slovenci vseh prepričanj že davno spoznali, da so nasprotovanja ukrepom zoper Covid zgolj kolisa namenov zrušiti vlado, prevzeti oblast in krasti naš denar, kot so to počele vse leve vlade od osamosvojitve naprej! In da to pot s Stevanovićem ni nič drugače, le da je zdaj poleg prevzema oblasti in komande nad Slovenijo v ospredju še reformacija Jugoslavije! A so se zelo, zelo opekli! Ponovno!

V sredo na Mitingu nove resnice ni bilo več ljudi, ki so namene prepoznali! Ni bilo izgredov, ni bilo ukrepov Policije zoper nasilneže, ker je huligane, udeležence bolj kot Policija, ki je branila državo ljudi, ker je bil tam Werner Brozović in jih kar sam razgnal! Marsikdo bi jih raje dobil s pendrekom po hrbtu, kot poslušal Brozovića.. Huda kazen je bil za protestnike, huda! In hvala Bogu..

Stevanović (in Werner) gotof si!!!

Ekskluzivno za e-Maribor, Pavel Rupar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.