Komentator SP v nogometu na TV Slovenija, kot bi poslušal Srbsko TV? #video

V Katarju poteka svetovno prvenstvo v nogometu. Velik spektakel, katerega si tudi v Sloveniji ogleda veliko število ljudi. V Sloveniji tako kar dve televiziji spremljata ta velik športni dogodek, TV Slovenija in Planet TV. 


Očitno pa so nekateri športni komentatorji na nacionalni televiziji še precej “opiti” od zmage na referendumu, kjer si bodo tudi pri športu očitno pravila lahko krojili po svoje. Sicer pa imajo komentatorji prenosov tudi svoje favorite. Očitno so Srbi eni izmed njih in vsi tisti, ki so si ogledali tekmo med Srbijo in Švico na TV Slovenija, so zares imeli občutek, kot da jo gledajo na TV Srbija. Poslali so nam celo posnetek, ki je že postal hit na družabnih omrežjih, predvem na  tik-toku.

O tem nas je obvestilo tudi nekaj bralcev našega portala. In zato smo se z vprašanji obrnili na urednika športnega programa na TV Slovenija Gregorja Peternela. A nas je odslovil z vprašanjem, ali smo sami spremljali prenos tekme? Na vprašanja o pretiranem navijanju komentatorja pa ni podal odgovora. No to je očitno odnos, ki ga imajo na TV Slovenija.

VREME

Maribor
delno oblačno
49%
1.5km/h
40%
28°C
29°
28°
28°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.