Končno je cesta Maribor – Hoče normalno prevozna

slika: google street view

Veliko slabe volje je povzročila delna zapora ceste Maribor – Hoče. Na vpadnici v Maribor so zato nastajale dolge kolone. Ljudje so se nad obnovo velikokrat pritoževali, saj naj bi, zavirala promet. Nekateri udeleženci prometa, so bili mnenja, da je bila ta cesta še dovolj dobra za promet in naj bi se raje lotili stare Tržaške ceste, ki je, kot smo poročali na našem portalu v zelo slabem stanju.

Kot poroča Večer,  je bil promet v začetku urejen izmenično v obe smeri na drugi polovice ceste v smeri proti Mariboru, sedaj pa je del proti Hočam na desni strani zamejen s prometnimi stožci.

Obnova je obsegala različne faze dela. Ko bodo izbrisali še rumene gradbiščne puščice bo promet ponovno stekel,”so zagotovili v Direkciji RS za infrastrukturo. ”

Srečno na cesti vam želimo s portala e-maribor

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.