KONČNO! Prva globa zaradi protestov! Tjaša Prošek se boji odpreti kuverto!

tjaša poček
tjaša poček

Končno sta policija in Ministrstvo za zdravje začela opravljati svoje delo vsem petkovim protestnikom, ki kršijo vladni odlok o Covid19 in s tem pripomorejo, da se virus lažje širi.

Končno! Prva globa zaradi protestov!

Prošek Tjaša sej ni problem, izterjevalci odpirajo svoje kuverte,” je nekdo na Twitterju komentiral izjavo tovarišice Tjaše, ko je objavila prihod pošte ne njen naslov. No ministrstvo za zdravstvo levičarski ekstremistki zagotovo ni poslal, lepih pozdravov ali denarja, kar so levičarji več ali manj navajeni.
https://twitter.com/urbad48709714/status/1285873628324798464

Upajmo, da bodo “položnic” deležni tudi drugi akterji nezakonitih protestov. čakamo še na odziv Jaše Jenulla in drugih. Če ste slučajno pozabili na njihove slike, policija, si jih lahko ogledate spodaj!

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
70%
3.1km/h
75%
10°C
11°
9°
9°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.