tašnar vatovec
Tašnar Vatovec, slika: Regional obala

Slovenski medijski kartel v rokah tranzicijske levice si je za svojega glavnega informatorja izbral enega najbolj spornih visokih političnih funkcionarjev v tej razdeljeni državi nekdanje skupne države. V tej povezavi preti kazenska ovadba poslancu Levice Mateju Tašner Vatovcu

Kazenska ovadba za izrečene laži preti Mateju Tašner Vatovcu

Vsakomur je lahko jasno koliko je ura, ko dominantni slovenskih mediji poročajo o bosanskih aferah. Sami pri tem še aktivno sodelujejo, kar dokazuje direktna vpletenost Tjaše Slokar Kos in njenega soproga Draga Kosa. Zaradi histeričnega poročanja so glavo “zmešali” poslancu Levice Mihi Kordišu, ki je okrog Snežiča in Janše pletel eno teorijo zarote za drugo. A vsi vedo, da so to le pravljice za lahko noč.

V naslednjih dneh bo prav vodja poslanske skupine Levica Matej Tašner Vatovec spal malce slabše. Mogoče se spozna na filozofijo, ne pa žal na pravo. V oddaji 24UR zvečer je namreč povedal (de zlagal), da je bil Rok Snežič iz BiH izgnan zaradi poslovne goljufije in da proti njemu tečejo kazenski postopki. S tem je lažnivo obtožil Snežiča. Še več, če bi Vatovec kdaj pogledal  alternativne medije, bi videl, da je Rok Snežič že v lanskih poletnih mesecih z dokumenti dokazal, da ni v nobenih sodnih postopkih. To mu dokazuje dokument SIPA. Snežič ob tem opozarja, da tujca, ki stori kaznivo dejanje v tuji državi, ne bi nihče izgnal, ampak bi ga odpeljali v zapor zaradi begosumnosti.

Bo pa zaradi laži, ki jih je izrekel, Matej Tašner Vatovec tudi sam doživel kazensko ovadbo. Končno bi lahko rekli, kajti laži, potvarjanj in groženj poslancev levice je bilo res že dovolj.

PM