..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Kot bi bila zadeta? Sramota predsednice DZ na državni proslavi. (video)

Ali je možna še večja sramota? Predsednica Državnega zbora Urška Klakočar Zupančič se je obnašala, kot, da je na modni pisti in ne na državni proslavi?

Predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič se je ob začetku državne proslave ob 31. obletnici osamosvojitve Slovenije na ljubljanskem Kongresnem trgu obnašala, kot, da je na modni pisti. Ko je hodila mimo častne čete, se je namreč ob zvoku aplavza ustavila, se obrnila proti ljudem ter se razprtimi rokami obračala, kot bi bila zadeta. Pol

eg tega je častni četi slovenske vojske večkrat obrnila tudi hrbet.

 Njena poteza je seveda vredna zgražanja, saj se častni gostje na tovrstnih dogodkih ne ustavljajo, ne ustavljajo in ne plešejo. Ob častni četi se lahko ustavi le predsednik države, in sicer v vlogi vrhovnega poveljnika Slovenske vojske med pregledom in poklonom častni četi. Poleg tega tudi obleka predsednice  ni bila primerna funkciji, ki jo opravlja.

Predsednica Državnega zbora je očitno mislila, da je  na modni pisti in da jo bodo okronali najmanj za miss sveta? V bistvu pa je izpadla, kot nekdo, ki ne pozna osnove obnašanja.

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahel dež
84%
1.3km/h
77%
11°C
12°
10°
10°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
1°
Wed

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.