Kot bi bila zadeta? Sramota predsednice DZ na državni proslavi. (video)

Ali je možna še večja sramota? Predsednica Državnega zbora Urška Klakočar Zupančič se je obnašala, kot, da je na modni pisti in ne na državni proslavi?

Predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič se je ob začetku državne proslave ob 31. obletnici osamosvojitve Slovenije na ljubljanskem Kongresnem trgu obnašala, kot, da je na modni pisti. Ko je hodila mimo častne čete, se je namreč ob zvoku aplavza ustavila, se obrnila proti ljudem ter se razprtimi rokami obračala, kot bi bila zadeta. Pol

eg tega je častni četi slovenske vojske večkrat obrnila tudi hrbet.

 Njena poteza je seveda vredna zgražanja, saj se častni gostje na tovrstnih dogodkih ne ustavljajo, ne ustavljajo in ne plešejo. Ob častni četi se lahko ustavi le predsednik države, in sicer v vlogi vrhovnega poveljnika Slovenske vojske med pregledom in poklonom častni četi. Poleg tega tudi obleka predsednice  ni bila primerna funkciji, ki jo opravlja.

Predsednica Državnega zbora je očitno mislila, da je  na modni pisti in da jo bodo okronali najmanj za miss sveta? V bistvu pa je izpadla, kot nekdo, ki ne pozna osnove obnašanja.

https://twitter.com/MedvedMasa1/status/1540438284983304194

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
32%
4.1km/h
0%
35°C
36°
34°
34°
Thu
21°
Fri
17°
Sat
15°
Sun
15°
Mon

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA