Kot v času UDBE? Pacienti bodo lahko ovajali zdravnike?

Ministrstvo za zdravje, za katerega se sicer ne ve, kdo ga vodi, bo pripravilo aplikacijo, kjer bodo pacienti lahko ovajali zdravnike.

Na ministrstvu za zdravje, kjer delajo kar brez ministra, pripravljajo aplikacijo, s katero bodo lahko bolniki, svojci in zdravstveni delavci anonimno sporočali vse težave, ki so jih doživeli med zdravstveno obravnavo, po domače povedano, ovajali bodo lahko zdravnike.

Na ministrstvu so menja, da bo to omogočilo korektivno in preventivno ukrepanje, hkrati pa bo aplikacija učna platforma za vse izvajalce zdravstvene dejavnosti, so navedli v sporočilu za javnost. Kako bo ovajanje zdravnikov lahko učna platforma?

Očitno tudi na ministrstvu za zdravje, svoje “znanje” črpajo iz prejšnjega sistema?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.