Kreganje na levi! Ko Blaž Zgaga, uvrsti Alenko Bratušek med Fašiste?

Blaž Zgaga
zajem slike, slika: nova24TV
Kreganje na levi! Ko Blaž Zgaga, uvrsti Alenko Bratušek med Fašiste!

Niti koalicije nimajo pa se že kregajo in obkladajo z levičarsko najbolj opevano besedo fašist. Tokrat je bila te besede deležna, ne boste verjeli Alenka Bratušek. Piše Celjski oglasnik.


Tudi Bratuškova deležna besede fašist?

Novinar Bojan Požar je na družbenem omrežju razkril besedni “dvoboj” med levičarskim oportunistom, ki se ima za novinarja, Blažem Zgago in sekretarjem SAB Jernejem Pavličem. Zgaga je namreč zastavil vprašanje, kdo je leta 2014 Nemcem prodal Letališče Jožeta Pučnika in da o nista storili niti Srbija in Hrvaška. V nadaljevanju je zapisal da Alenka Bratušek in SAB s fašistično koalicijo vrhovnega janšista vrsta 100 milijonsko luknjo v zdravstveno blagajno. Na te neumnosti Zgage, se je odzval Pavlič. 

V Grčiji so prodali vsa letališča, pristanišča, naftovode, vse pomembne nepremičnine, znižali pokojnine do 15 %, plače do 37 %. 10 let so v spirali križe, kljub temu, da je državo vodila grška Levica, ki je obljubila, da ne bo nič od tega verjetno niste pozabili tega,” je zapisal Pavlič.  

Pavlič je Zgagi napisal tudi nekaj o zdravstvenem zavarovanju.Kar se tiče zdravstvenega zavarovanja, gre za 35 milijonov evrov in je poleg odhodkovne strani treba pregledati povišanje prihodkovne, ki se dviguje za nekaj 100 milijonov. To nabijanje s strani, samo utrjuje Janšo na oblasti, že drugič, če prvič ni bilo dovolj. Lepo mu pomagate!

Verjetno bo Zgaga od šoka rabil nekaj časa, da se pomiri od prebranega, saj verjetno ni navajen, da dobi tak odgovor od politično enakega političnega pola. 

VREME

Maribor
rahel dež
93%
3.1km/h
100%
19°C
21°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.