Krščanski forum stranke SDS z novim vodstvom!

forum
Predsednik Krščanskega foruma SDS, Dejan Škvarč

Danes je preko video konference potekal 6. kongres Krščanskega foruma SDS, najpomembnejšega foruma stranke, ki krepi slovensko samozavest in razširja obzorja duha.

6. kongres Krščanskega foruma SDS

Krščanski forum stranke SDS je pomemben dejavnik članov Slovenske demokratske stranke. Slovenija je krščanska dežela in veliko članov stranke SDS je zapriseženo tej vrednoti. Je prostovoljno združenje kristjanov, ki se zavzemajo za uveljavitev moralnih načel v življenju in politiki. Cilji Krščanskega foruma SDS so zagotavljanje možnosti za politično delovanje kristjanov, sodelovanje z drugimi forumi in strankami, v katerih se kristjani politično udejstvujejo, uveljavljanje trajnih vrednost krščanstva, na katerih temelji sodobna evropska civilizacija, organiziranje različnih oblik pomoči in sodelovanje s karitativnimi organizacijami, uveljavljanje načelne politike, povezovanje Slovenk in Slovencev doma in v tujini.

Novo vodstvo krščanskega foruma

Na 6. kongresu Krščanskega foruma so člani izvolili tudi novo vodstvo. Novi predsednik Krščanskega foruma je postal domoljub in velik zagovornik krščanskih vrednot Dejan Škvarč

Izvoljeni so bili tudi člani izvršilnega in nadzornega odbora Krščanskega foruma:

Izvoljeni člani izvršilnega odbora Krščanskega foruma

Izvoljeni člani nadzornega odbora Krščanskega foruma

Zavetnik Krščanskega foruma je blaženi Anton Martin Slomšek, škof, pesnik, »narodni buditelj« in prvi Slovenec razglašen za blaženega. S svojim delom v prid kmečke mladine, skrbjo za moralni napredek in blagor slovenskega človeka.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.