Krščanski forum stranke SDS z novim vodstvom!

forum
Predsednik Krščanskega foruma SDS, Dejan Škvarč

Danes je preko video konference potekal 6. kongres Krščanskega foruma SDS, najpomembnejšega foruma stranke, ki krepi slovensko samozavest in razširja obzorja duha.

6. kongres Krščanskega foruma SDS

Krščanski forum stranke SDS je pomemben dejavnik članov Slovenske demokratske stranke. Slovenija je krščanska dežela in veliko članov stranke SDS je zapriseženo tej vrednoti. Je prostovoljno združenje kristjanov, ki se zavzemajo za uveljavitev moralnih načel v življenju in politiki. Cilji Krščanskega foruma SDS so zagotavljanje možnosti za politično delovanje kristjanov, sodelovanje z drugimi forumi in strankami, v katerih se kristjani politično udejstvujejo, uveljavljanje trajnih vrednost krščanstva, na katerih temelji sodobna evropska civilizacija, organiziranje različnih oblik pomoči in sodelovanje s karitativnimi organizacijami, uveljavljanje načelne politike, povezovanje Slovenk in Slovencev doma in v tujini.

Novo vodstvo krščanskega foruma

Na 6. kongresu Krščanskega foruma so člani izvolili tudi novo vodstvo. Novi predsednik Krščanskega foruma je postal domoljub in velik zagovornik krščanskih vrednot Dejan Škvarč

Izvoljeni so bili tudi člani izvršilnega in nadzornega odbora Krščanskega foruma:

Izvoljeni člani izvršilnega odbora Krščanskega foruma

Izvoljeni člani nadzornega odbora Krščanskega foruma

Zavetnik Krščanskega foruma je blaženi Anton Martin Slomšek, škof, pesnik, »narodni buditelj« in prvi Slovenec razglašen za blaženega. S svojim delom v prid kmečke mladine, skrbjo za moralni napredek in blagor slovenskega človeka.

 

 

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
80%
6.2km/h
75%
5°C
9°
3°
4°
Mon
2°
Tue
2°
Wed
2°
Thu
3°
Fri

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA