Kučan bi rad zamenjal goloba. V igri celo Alenka Bratušek?

Golob
slika, fotomontaža
Kučan bi rad zamenjal goloba.

Na levi se dogaja. Nesposobnega predsednika vlade Goloba, bi raz zamenjal Milan Kučan. Očitno je tudi on spoznal, da je Golob nesposoben?

Da se je med predsednikom vlade Robertom Golobom (Gibanje Svoboda) ter Milanom Kučanom, vnela resna zakulisna vojna, pričajo ne samo različni bolje obveščeni viri, ampak tudi neposredne informacije, ki prihajajo iz Golobovega kabineta na Gregorčičevi. 

To se sicer vleče že dlje časa, eskaliralo pa je po nedavni zaposlitvi Tatjane Bobnar v uradu NPM. Medtem ko slednja po Erjavčevi in drugje veselo razlaga, kaj vse je Golob počel in želel početi na policiji, piše Požareport V vse skupaj pa se vpletla tudi Vesna Vukovič, tista Vesna, kateri naj bi GEN-i, že v preteklosti plačeval na tisoče evrov in tista Vesna, ki je sedaj PR predsednika vlade. Vesna v bistvu zelo rada grozi, tako ali drugače. 

In kakšna imena krožijo pri zamenjavi Goloba? (Baje naj bi bil predsednik vlade le še do konca leta). Skoraj neverjetno a resnično, naj bi bila v igri prej omenjena Tatjana Bobnar, pa politično truplo Alenka Bratušek, baje naj bi bila za predsednico vlade dobra tudi Urška Klakočar Zupančič, ambicije pa naj bi imel tudi (najslabši) zdravstveni minister Danijel Bešič Loredan. Piše portal Požareport.

Koga med temi štirimi imeni, pa bi vi imeli za predsednika vlade? GLASUJTE!

VIR: POŽAR REPORET

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.