Kučan ukazal? Nesposobnega Goloba je treba zamenjati?

Golob v prevelikih čevljih, slika, omrežje X

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Naj se sliši še tako nemogoče a govorice so vse glasnejše. Če levica ne bo zamenjala Roberta Goloba ji še dolgo ne bo uspelo priti na oblast.


Nesposobni predsednik vlade Robert Golob vse bolj tone. Stavka mu že skoraj pol države, v naslednjem mesecu ga čaka še kmečki upor in velik shod nezadovoljnih državljanov. Levičarji iz ozadja, naj bi že snvali nove poteze, kajti tudi raziskava javnega mnenja, pelje ne samo vlado, ampak tudi Gibanje Svoboda v pogubo.

Veliki šef, naj bi tako spet odšel v znano staro ljubljansko gostilno Pečarič, kjer stari komunist snuje načrte za prihodnost. Kot piše portal Požareport od tam  prihajajo zanimive informacije. Minulo soboto dopoldne, če držijo navedbe naših virov, naj bi Kučan v neki ožji družbi “pri Pečariču” razlagal, da bodo predsednika vlade Roberta Goloba zamenjali z ministrom za finance Klemnom Boštjančičem, kar je tudi že usklajeno z Zoranom Jankovićem.

No kaj ima pri tem Zoran Janković, odkrito ne ve nihče, a verjetno se mu nebi bilo dobro zameriti, glede na to, da sta z Roberto Golobom taka prijatelja. Prav zanimivo bo videti, v kolikor se bo res naredila ta zamenjava, kaj bo potem z Golobovo ljubico, s katero se slikata prav ob vsaki priložnosti in delata “selfije”?[/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDYmxvY2txdW90ZSUyMGNsYXNzJTNEJTIydHdpdHRlci10d2VldCUyMiUzRSUzQ3AlMjBsYW5nJTNEJTIyc2wlMjIlMjBkaXIlM0QlMjJsdHIlMjIlM0VaZGFqJTIwamUlMjB6YSVDNCU4RGVsJTIwJUM1JUExZSUyMEdvbG9iJTIwbm9nbyUyMGR2aWdldmF0JTIwbmElMjBwcnN0ZSUyMCUyQ2RhJTIwZ2ElMjBib2xqJTIwaXp0ZWduZSUyMGtvJTIwc2UlMjBzZWxmaWppJTIwZGVsYWpvJTIwJUYwJTlGJTk4JTg1JUYwJTlGJTk4JTgyJUYwJTlGJUE0JUE2JTIwJTNDYSUyMGhyZWYlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnQuY28lMkZwUFV0MXNSOXpPJTIyJTNFcGljLnR3aXR0ZXIuY29tJTJGcFBVdDFzUjl6TyUzQyUyRmElM0UlM0MlMkZwJTNFJTI2bWRhc2glM0IlMjBtYXJ0aW4lMjByZXplayUyMG1sLiUyMCUyOCU0ME1sUmV6ZWslMjklMjAlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGdHdpdHRlci5jb20lMkZNbFJlemVrJTJGc3RhdHVzJTJGMTc2MTg0MjAxNjg5NDMwNDM4NiUzRnJlZl9zcmMlM0R0d3NyYyUyNTVFdGZ3JTIyJTNFRmVicnVhcnklMjAyNSUyQyUyMDIwMjQlM0MlMkZhJTNFJTNDJTJGYmxvY2txdW90ZSUzRSUyMCUzQ3NjcmlwdCUyMGFzeW5jJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZwbGF0Zm9ybS50d2l0dGVyLmNvbSUyRndpZGdldHMuanMlMjIlMjBjaGFyc2V0JTNEJTIydXRmLTglMjIlM0UlM0MlMkZzY3JpcHQlM0U=[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
70%
0.5km/h
62%
6°C
7°
4°
4°
Sun
2°
Mon
3°
Tue
3°
Wed
3°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.