Laž ima kratke noge? Poglejte si to laž Robert Goloba.

slika, fotomontaža
Pogle

Laž ima kratke noge. Tega pregovora se očitno ne zaveda predsednik stranke Gibanje svoboda Robert Golob, ki se je pred kamerami vehementno zlagal.

Robert Golob je na vprašanje voditelja soočenja na POP TV, Edija Pucerja, kaj in kako bi spremenil glede na to, da je za vladajočo politiko dejal, da ni desna, ampak fašizem, in napovedal kadrovsko čistko, odgovoril, da tega ni nikoli rekel.

Seveda je to čista laž. Golob je namreč 16. decembra na javni tribuni v Kinu Šiška izjavil, da to ni desničarska politika, ampak fašizem. “In jaz mislim, da je čas, da temu rečemo, da je dovolj, in da jih naženemo stran, stran od naših organov upravljanja.”

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
69%
4km/h
75%
10°C
11°
9°
9°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.