Poslanec SMC Gregor Peric. Slika Nova24TV

Poslanci Stranke modernega centra so pod stalnim pritiskom osrednjih medijev, najbolj seveda tistih, ki navijajo za razpad trenutne vladne garniture.

PERIČA OBTOŽILI, DA JE BIL NEKOČ ČLAN STRANKE SDS?

V zadnjem članku je novinarka Polona Jamnik poslanca SMC Gregorja Periča obtožila kar članstva v SDS, konkretno v njenem podmladku – Slovenski demokratski mladini. Tako neumnost si seveda lahko privoščijo le v levičarskem levosučnem Dnevniku. Perič seveda ni bil nikoli član SDS-a, to je le prilivanje ognja na olje. Tudi levosučni mediji kvasijo neumnosti, v duhu koalicija kul.

Poslanec Perič ne skriva, da mu sedanja vlada ugaja in se v njej počuti udobno. Velikokrat je javno povedal, da se v tej vladi dela in izpolnjuje zaveze koalicijskih partnerjev. Zaradi naštetega so Periču pred njegovo domačo hišo postavili tablo z napisom Heroj ali izdajalec. Ker je poslanec iz Obale po novem soočen z očitkom, da je bil nekoč član SDS, je novinarki Dnevnika postavil zanimiv izziv z dobrodelnim prispevkom, piše Nova24TV.

Gregor Perič je novinarki Dnevnika Poloni Jamnik preko twitterja zapisal: e. Poloni Jamnik v objavi v Dnevniku ponujam izziv. Če predloži dokaz, da sem bil član mladine SDS, namenim 1.000 € dobrodelni organizaciji po njenem izboru. V nasprotnem enak znesek nameni ga. Jamnik varni hiši v Slovenski Istri. Rok: 15. 1. 21.

Bo levosučna laćna novica Dnevnik stala 1000 evrov?

PM