Lažno poročanje POP TV-ja? Olaj pravi, da gre za laž!

zajem zaslona
Lažno poročanje POP TV-ja! Olaj zagotovil, da gre za laž!

Kako žaljivo in neokusno? POP TV je slovenskim gledalcem očitno posredoval še eno laž, vredno vsake obsodbe? Trdili so namreč, da se je policija spravila nad organizatorje sprejemov naših športnikov.

POP TV z novo lažjo?

Generalna policijska uprava (GPU) maj bi po poročanju spletnega portala 24ur z naslovom “Policija nad organizatorje sprejemov dobitnikov olimpijskih medalj” Policijski upravi (PU) Celje naložila, naj ugotovi, kdo je organizator sprejemov za dobitnika olimpijskih medalj Glorio Kotnik in Tima Mastnaka v njunih domačih krajih. Razlog je po navedbah portala domnevno kršenje ukrepov za zajezitev novega koronavirusa. Generalni direktor policije Anton Olaj je zanikal pisanje portala 24ur.:”Nikakor ne drži očitek, da bi policija izvajala ukrepe zoper organizatorje sprejemov športnikov.” piše Siol.net.

Na POP TV navajajo, da naj bi GPU, PU Celje naložila, naj ugotovi imena organizatorjev prireditev, ki sta na območju policijske uprave potekali prejšnji teden ob sprejemu deskarjev Kotnikove in Mastnaka. Sprejem za nosilko bronaste medalje je potekal v Velenju, za nosilca srebrnega odličja pa v Medlogu pri Celju.

Na Generalni policijski upravi so danes zanikali poročanje medijev, da naj bi ukrepali zoper organizatorje sprejemov za olimpijca Glorio Kotnik in Tima Mastnaka. “Nikakor ne drži očitek, da bi policija izvajala ukrepe zoper organizatorje sprejemov športnikov,” so se na vprašanja STA odzvali na GPU.

Zakaj torej lagati POP TV? Kaj morate še tako lepo stvar, kot je sprejem športnikov očrniti in onečastiti?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.