Le kaj so staknile bolne Saša Lendero, Andreja Brozović in Špela Grošelj?

slika: družbeno omrežje

Očitno se med necepilci vrstijo viroze, ali pa so te viroze le koronavirus? A je že tako, da tega dame Saša, Andreja in Špela ne bodo priznale?

Bolane pevke naj bi imele ali gripo, ali virozo, ali pa kaj drugega?

Anticepilski pevski zborček Saša, Andreja in Špela, se je okužil. S čim, pa verjetno ne bodo po resnici povedali. Dve naj bi imeli gripo. Špela Groželj pa naj bi imela virozo. A vse skupaj je razkrila kar Saša Lendero. V svoji zgodbici, kjer se je malo potožila kako je uboga je razkrila, da ima polna pljuča gnoja, da je brez voha in okusa. Saša očitno boleha za neko čudno gripo? No v njenem sporočilu je pevka vse skupaj zavila v celofan in dejala, da se je kar trikrat samo-testirala in bila trikrat negativna.  

No tudi samo-testirati se je treba znati. A zakaj se je v bistvu Saša sploh testirala, saj zanikovalci virusa tako in tako pravijo, da Covid sploh ne obstaja? 

Špela Grošelj, se je “viroze” lotila s čajčki

 

 

 

 

 

 

 

Kje pa je v tem času Werner, ko je zbolela tudi njegova anticepilska soproga Andreja. Mogoče tudi on preboleva “gripo” in je brez vonja in okusa? No brez okusa je zagotovo. A tistega za glasbo, a to je že druga zgodba.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.