Le kdo je novi stranki Svoboda odobril 900.000 evrov kredita?

Robert Golob, parodija, slika: Demokracija

Da nam Svoboda kroji življenje v Sloveniji ni potrebno posebej poudarjati. A ne samo to, med tem, ko svojim državljanom “nabijajo” nove davke, znajo še kako poskrbeti tudi zase. Tudi tako, da ne propadejo in jim banka odobri kredit v višini kar 900.000 evrov.


Res neverjetno. Poslanka Državnega zbora iz Gibanja Svobode Andreja Živic, je na seji mandatno volilne komisije razkrila, da je njena stranka dobila malo manj kot 900.000  evrov kredita. Dolgoročnega in kratkoročnega. Člane je skušala prepričati, da je to nekaj najbolj normalnega v tej državi.

A kako lahko katerakoli banka v Sloveniji odobri kredit novonastali stranki, ki nastane tik pred volitvami brez svoje infrastrukture. Na lepe oči torej? Krediti se namreč odobrijo glade na kreditno sposobnost kreditojemalca in se obravnavajo skladno s poslovno politiko banke. 

No očitno je bila pri tej odobritvi kredita poleg državna politika? Saj s tem ni nič narobe, dokler gre za “leve” stranke, katere so “zapufane” samo zaradi njihove želje po oblasti? Kajne?

VREME

Maribor
jasno
42%
2.1km/h
0%
29°C
31°
27°
28°
Mon
16°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
21°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.