Lepotni poseg? So to na novo našobljene ustnice Golobove ljubice?

Tina Gaber

Tina Gaber, ljubica premierja Roberta Goloba, je presenetila slovensko medijsko sceno že velikokrat. Vedno v družbi bogatih ljubimcev, kot pravijo je bilo večkrat veliko seksa, druge in še česa. Naj bi si pa dala umetno povečati tudi ustnice? 

 

Tina Gaber se zelo rada slika v družbi bogatih ljubimcev, med katere sodi tudi predsednik slovenske vlade Robert Golob. Verjetno se njej ni mogel upreti niti on. Sicer pa kaj Tini sploh manjka? No verjetno le našobljene ustnice, da bi bila njena celotne postava bolj šik?

 

Tako slika iz leta 2009 (levo) kaže na rahlo drugačno podobnost njenih ustnic s primerjavo iz proslave letos (slika desno). Na sliki z leta 2009 so ustnice videti veliko tanjše kot danes. Piše Žurnal24.

Upajmo le, da si tudi njen ljubimec ni dal kaj zanimivega povečati?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.