Levi fašizem na pohodu! Poglejte si to Golobovo zavajanje in laganje.

Robert Golob, (zajem slike)

Saj ni res pa je. Robert Golob je enostavno izgubil kompas. S svojo aristokratko držo in sovražno nastrojenostjo do stranke SDS, pa le še oblikuje znake levega fašizma?


Robert Golob je šel mnogo predaleč, se vrstijo številni zapisi na družbenih omrežjih. Njegove floskule o sovražnem govoru, napadih na drugače misleče imajo v Sloveniji že dolgo brado, še posebej, ker so to, še aprila počeli ravno Golobovi volivci. In takrat se ni oglasil nihče. Ko so na ulicah sejali sovraštvo in kričali, da je Janšo treba ubit. Ko so zmarjali novinarja Vladimirja Vuduška , da je “drek”! Kje je bil Golob in njegovi poslanci, ter volivci takrat? Večina njih se je na ulicah drla “smrt janšizmu”.

In danes skuša ta ista leva politična oblast pod krinko sočutnosti stranki SDS pripisati  imamo tako stanje v državi, kakršnega imamo  in  obtožiti SDS, da se sovražni govor skozi Logarja skuša pripeljati na oblast.

Kdo je tu nor, gospod Golob?

.

VREME

Maribor
oblačno
92%
5.7km/h
100%
4°C
6°
1°
3°
Tue
3°
Wed
3°
Thu
2°
Fri
5°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.