Levi “kolesariat” s svastiko tokrat na blejskem jezeru!

bled
slika twitter

Nobena slovenska dediščina in slovenske kultura ni varna pred levimi podivjanci v Sloveniji. Tokrat so onečastili slovenski turistični biser, otok sredi blejskega jezera.

Levi podivjanci tokrat onečastili turistični biser Bled

Petkovi protestniki oziroma (ne)kulturniki so že včeraj vandalizirali poslopje ministrstva za kulturo, med njimi pa je bil tudi neformalni vodja Jaša Jenull, a policija ni prišla na kraj dogajanja kar 20 minut, s čimer so resno ogrozili varnost zaposlenih. Danes pa so “otroci privilegiranih staršev znova sramotili” tokrat na Bledu, kjer poteka 16. Blejski strateški forum. Pri tem je potrebno poudariti, da so na otoku protestniki izobesili svastiko,

Niti turistični biser torej ni varen pred levičarskimi podivjanci, ki očitno lahko onečastijo vse, kar ni slovensko, pa jim nihče nič ne more. Tudi tokrat policija ob onečastenju slovenskega simbola ni reagirala. Se pa levi podivjanci spet pripravljajo, da bodo v petek spet divjali po Ljubljani.

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.