Levičarje grabi panika! V Pensilvaniji vodi Trump!

slika: družbeno omrežje

Združene države Amerike je zajela volilna mrzlica. Tekom danešnje noči in morebitnega jutrišnjega jutra bo znano, kdo bo novi predsednik ZDA.

PANIKA MED DEMOKRATI

A čeprav trenutno vodi levičarski Joe Biden pa se bodo volitve odločale v državah, kjer imajo večje število elektorjev, ki sporočajo svoje glasove. Trenutni izidi kažejo na zelo tesen izid.

Glasovi še niso prešteti v sedmih zveznih državah, od katerih Biden vodi zgolj v dveh. V Nevadi, kjer vodi Biden, čeprav po številu okrožij vodi Trump, bodo s štetjem glasov sicer nadaljevali jutri. Tudi Američanom pa je iz minute v minuto bolj jasno, da bo zmaga na koncu ponovno Trumpova. Kar je, kot je opaziti na objavljenih posnetkih, spet spravilo obup njegove nasprotnike. Tako so jokali v Pansilvaniji. Piše Nova24TV.Da se levičarji težko sprijaznijo s porazom, smo videli ob Trumpovi prvi izvolitvi! Le kaj bodo počeli letos?

MG


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.