To je možno le pri nas. Slovenija se je znašla v epidemiji, kakršne še ne poznamo. V času, ko moramo potrpeti, ostati doma, pomagati bližnjim in starejšim, ter se držati navodil, neuravnovešeni levičarji grozijo z uporom.

Levičarji v teh časih grozijo z ulico

Ste si dobro ogledali naslovno sliko tega članka? Človek, ki je glasoval PROTI megazakonu, ki ga je sprejela vlada za zajezitev gospodarske krize in pomoči ljudem, grozi z ulico.

Ali je res življenje v Sloveniji tako malo vredno? Je tako malo vredno spoznanje, da je v teh težkih časih potrebno držati skupaj, se zavedati resnosti, da čimprej prebrodimo to krizo, ta virus in si zacelimo rane, skupaj? Nekaterim je res vseeno. Važno, da pišejo neumnosti in zganjejo revolucijo in se imajo lepo, ker večina živijo za naš denar.

In kdo so ti ljudje, ki bi vam radi “pomagali” v teh težkih trenutkih za Slovenijo? Odgovor boste našli v videu, ki so ga izdelali na Demokraciji:

 

Neuravnovešene levičarske oprode bi rade sejale strah in grozile z ulico v času, ko je potrebno držati skupaj? Tudi to je Slovenija!

NA ŽALOST, RES!

MG