Levičarski filozof Boris Vezjak žaljivo nad člane stranke SDS, ki pomagajo v poplavah!

Saj ni res, pa je. Poplave, ki so prizadele pol Slovenije, ne izbirajo. Ne izbirajo kraja, spola, politične pripadnosti, ne izbirajo revnih ne bogatih. A očitno je v filozofskih levičarskih glavah še veliko praznine?

V soboto so Slovenijo prizadele poplave. Najhujše v zgodovini Slovenije. Številni kraji so bili pod vodo. Uničenih je bilo a tisoče hiš, avtomobilov, prostorov. Nekateri ljudje so praktično izgubili vse. In ravno v teh dneh je potrebno stopiti skupaj, potrebno je pomagati drug drugemu. Nikoli ne vemo, kdaj bomo samo potrebovali pomoč.

In ravno sosedska pomoč se je izkazala v teh dneh. Ljudje so pomagali drug, drugemu. Niso se vprašali po politični barvi, ne po spolu, ne po starosti, enostavno pomagali so. Tako so tudi poslanci in številni člani Slovenske demokratske stranke stopili skupaj. Kajti pomoč je tista, ki je v tem času še kako pomembna ne glede komu jo nudimo..

Očitno pa drugače vidi pomoč mariborski filozof Boris Vezjak, ki je verjetno diplomiral iz neumnosti? Ta je na družbenem omrežju facebook kritiziral sliko predsednika stranke SDS Janeza Janše, ki je pomagal s številnimi drugimi, odpravljati posledice ujme. Tako je zapisal Vezjak: “Piarovska služba SDS ni ponovila včerajšnje napake s čistimi gojzarji, zato so danes pošteno namočili njegovo majico!”

Seveda je taka levičarska propaganda nekaj, kar smo navajeni še iz časa vlade Janeza Janše. Ni jim mar za pomoč, ni jim mar za ljudi, niti ne za njihova življenja. Mar jim je le za to, da potešijo svoje osebne flustracije.

Se je je pa pod tem zapisom in sliko, (zanimivo) oglasila tudi Petra Lesjak Tušek. novinarka Večera in, celo predsednica Društva novinarjev Slovenije, kjer je ob sliki zapisala. “Polili so ga, en ajmar, pa smo!” Posebej se nam zdi norčevanje Lesjak Tuškove nesprejemljivo in celo odurno, saj je sama hči županje občine Črna na Koroškem. Prav to občino je vremenska ujma najbolj prizadela. In vsaj pri tej katastrofi, bi se novinarka lahko vzdržala žaljivega komentarja, ne glede na njeno novinarsko funkcijo!

Očitno so poplave za levičarje le neka PR poteza, da se norčujejo iz ljudi, ki pomagajo v poplavah. In če se že neki filozof, kot je Vezjak ukvarja s čistimi čevlji, zanimivo ni komentiral spodnje slike, ko se je obrambni minister Šarec, na poplavljenem območju le slikal, ne pa tudi pomagal.

Očitno je za filozofa tipa Vezjak in novinarko tipa Lesjak, res najboljše, da sedita doma in pišeta neumnosti. Kajti za delo in pomoč drugim potrebuješ srce.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.