Lidija Divjak Mirnik iz LMŠ, z žaljivim voščilom ob novem letu!

LIDIJA dIVJAK mIRNIK, OBLEKA
Lidija Divjak Mirnik, slika twitter

Mariborska poslanka Lidija Divjak Mirnik, je tista poslanka v Državnem zboru, za katero v bistvu ne vemo zakaj je tam. Razen sovraštva v svojem govoru in pljuvanja po vsem kar je drugačnega od njenega mnenja od nje Maribor nima kaj dosti?


O Lidiji Divjak Mirnik, nekdaj celo članici SDS, Kanglerjevi zaveznici v mestnem svetu MO Maribor in sedaj skrajno levi političarki bi se dalo govoriti marsikaj. Predvsem pa venomer poskrbi za nebuloze v parlamentu. Spomnimo se, ko je kot poslanka podarjala svoj moderc, ko je trdila da v Mariboru še ni videla migranta, pa ko je milijone zamenjala za milijarde, spomnimo se jo tudi po tem, ko je zatrjevala da ni nora in podobno. Zagotovo pa nebuloz, ki jih kvasi nikoli ne zmanjka. Nazadnje se je v parlamentu kratko in malo zlagala tudi o številu mrtvih zaradi koronavirusa.

Prav na Silvestrovo pa je poskrbela za presežek svojih nebuloz in na svojem profilu Facobook zapisala žaljivo čestitko: “Dragi prijatelji. Danes obrnemo za vedno to 2021, ki bi jo jaz osebno najrajši pozabila. Govorim v političnem smislu seveda. Ker nič več ne bo kot je bilo. In zelo resno mislim. Mic po mic so nas peljali v diktaturo, nam omejevali svobodo in nas nasploh ” poniževali” na vseh korakih. Da o osebnih napadih, lažeh.. niti ne začnem. Vendar je pred nami 2022, volilno leto, kjer se bomo lahko vsi mi in naši znanci, prijatelji, sorodniki odločili kaj želimo? Ali SVOBODO ali FAŠIZEM? In želim si, da se tega zavemo – VSI. Ker le skupaj smo močnejsi. Zato vam želim, da pogumno stopite v 2022, da ste zdravi, ljubljeni, srečni in v krogu prijateljev. Ker to šteje.💖💖💖. In HVALA, da ste bili in še boste. Srečno 2022″

Sicer pa bi tudi na našem portalu radi voščili Lidiji Divjak Mirnik, a se nebi radi spuščali na njen nivo. Zagotovo pa bo Lidija odšla v zgodovino z eno najbolj neumnih izjav v parlamentu, ko je milijone zamenjala kar z milijardami. Le kdo bi to še volil v parlament?

Ob novem letu pa še nekaj presežkov Lidije Divjak Mirnik

Pa srečno 2022 Lidija

VREME

Maribor
rahel dež
93%
3.1km/h
100%
19°C
21°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.